Libnet.ro
UNICEF

21:15

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa. continuă pe B1

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata in Sectorul 4 din Capitala

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata joi in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand.

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata in Sectorul 4

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata joi in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand Arena, situat pe Bulevardul.

Cea mai mare gradinita din Romania, in Sectorul 4 din Capitala. 500 de prescolari, mutati temporar, ca urmare a inceperii lucrarilor de consolidare si modernizare a unitatilor de invatamant din zona

Cea mai mare gradinita din Romania va functiona de la data de 1 martie in centrul comercial Grand Arena din Sectorul 4 al Capitalei. Noua gradinita ofera conditii unice de studiu, si cel mai important,.

S-a aflat! Acesta este cea mai cautata meserie din Romania. Sigur nu te asteptai la asa ceva

Meseria de sofer ramane cea mai cautata pe piata muncii din Romania, deficitul de candidati fiind generat si de atractivitatea sporita a joburilor de transport international, potrivit studiului Indexul.

Care este cea mai cautata meserie din Romania

Meseria de sofer ramane cea mai cautata pe piata muncii din Romania, deficitul de candidati fiind generat si de atractivitatea sporita a joburilor de transport international, potrivit studiului Indexul.

Despartirea momentului in SHOWBIZ! Cea mai urmarita femeie din Romania, prinsa in fapt de CRAIUL de Dorobanti Piturca Jr.

Alexandru Piturca 35 de ani) siCristina Ich si-au spus adio desi, in urma cu doar putin timp, se logodisera si anuntasera ca se pregatesc de nunta. Decizia despartirii i-a apartinut lui.

O echipa de cercetatori a descoperit cea mai mare albina din lume. Ce dimensiuni are si unde traieste insecta-gigant

A fost redescoperita cea mai mare albina din lume, care face parte dintr-o specie ce nu a mai fost vazuta din anul 1981. O echipa de ecologisti si cercetatori a descoperit aceasta albina din specia Megachile.

Cea mai mare gradinita din tara noastra - inaugurata in Sectorul 4

Cea mai mare gradinita din tara noastra a fost inaugurata, astazi, in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand Arena, situat pe Bulevardul Metalurgiei.

Ford isi inchide cea mai veche fabrica din Brazilia

Ford isi va inchide cea mai veche fabrica din Brazilia si va renunta la producerea camioanelor grele in America de Sud, o decizie care ar putea duce la concedierea a 2. 700 de angajati, a anuntat marti producatorul auto american, transmit DPA, Xinhua si Reuters.

Cea mai mare minciuna din istorie: ce cauta doi daci in gradinile faimosului Versailles

Dupa 1990, in Romania au inceput a circula doua imagini cu statui aflate in gradinile ceui mai faimos palat din lume, Versailles, precum si explicatiile ca ele reprezinta doi daci aristocrati, doi.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )