Libnet.ro
UNICEF

17:00

Revine cea mai iubita masina din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut (FOTO)

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut (FOTO)

Dacia 1300, una dintre masinile care au scris istorie in Romania, nu este cunoscuta ca fiind foarte valoroasa si rareori mai poate fi vazuta in trafic. continuă pe B1

Aici gasesti cea mai ieftina benzina din Romania. Top 5 judete unde platesti cel mai putin pe carburant

Desi nu avem salarii la fel de mari ca in restul Europei, preturile la benzina si motorina tot explodate sunt, iar de la inceputul anului soferii au suferit mai mult ca sigur un soc cand au vazut costul carburantilor. Pentru a economisi catusi de putin, gasesti mai jos cea mai ieftina benzina din Romania. Top .

Cea mai frumoasa masina decapotabila din Berlin

Doamna E. a fost o cunoscuta profesoara de la Universitate, scriitoare, cea mai respectata traducatoare a timpului ei, printre multe altele. Despre verisoara ei si altii din cunoscuta familie citisem si auzisem inainte sa o cunosc pe dansa. Eu eram student in primul an de facultate, abia ajuns in Bucuresti.

Romania, cea mai periculoasa tara din UE pentru biciclisti si pietoni

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana UE) cand vine vorba de numarul biciclistilor care au decedat in accidente rutiere raportat la totalul populatiei, cu 10 decese la un milion de locuitori in anul 2017, la polul opus situandu-se Cipru si Luxemburg cu niciun deces, arata datele publicate marti de Eurostat, citate de Agerpres. Media la nivelul UE este de 3,9 decese la un milion de locuitori. De asemenea, datele Eurostat mai arata ca rata de decese in randul pietonilor in cazul accidentelor rutiere este cea mai mare in Romania 37 decese la un milion de locuitori), iar cea mai scazuta in Danemarca trei decese la un milion de locuitori).

Digi24: Cea mai bogata familie din lume castiga 4 milioane de dolari pe ora. Ce afaceri merg cel mai bine

Cele mai bogate 25 de familii din lume au o avere de 1. 400 de miliarde de dolari, cu un sfert mai mult fata de anul trecut. Potrivit Bloomberg, cea mai bogata familie, Walton, castiga 4 milioane de dolari pe ora.

ANALIZA: Londra, cea mai vizitata capitala din lume in 2019

Londra, Paris si Amsterdam sunt cele mai vizitate capitale din lume in 2019, in timp ce Bucuresti se afla pe pozitia 61 la nivel mondial si pe 28 in topul capitalelor europene, conform analizei realizate de reprezentantii unei platforme online de cautare pentru calatorii.

Bloomberg: Cea mai mare gafa din istoria recenta a licitatiilor. De ce un Porche din perioada nazista nu a reusit sa fie vandut la licitatie

O masina care simbolizeaza ascensiunea nazistilor din anii 30 nu a reusit sa se vanda la o licitatie din California - dar esecul nu a avut nicio legatura cu etica, iar ceea ce l-a cauzat a fost o confuzie ce tine de pret. Oamenii au incetat sa mai liciteze, au huiduit si au parasit locul unde avea loc evenimentul.

EUROSTAT: Romania are din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene UE), 4,1%, in crestere fata de iunie 3,9%) si de peste doua ori mai mare decat media la nivelul UE, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, transmise luni.

Romania, din nou cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, si in iulie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din cadrul Uniunii Europene.

Subiectele zilei: Ce a obtinut Romania in urma intalnirii Trump - Iohannis; Mihai Tudose isi bate joc de Calin Popescu Tariceanu: Sa se odihneasca un pic; Cea mai mare scena din tara, adusa la Dobrovat pentru Afterhills

Barierele care pot insemna diferenta dintre viata si moarte. Salvatorii, fara solutii. Stralucitul viitor al Romaniei. Si al anticoruptiei. Daca e sa aiba un viitor, Trump dixit, stralucit, Romania trebuie reinventata.

Romania: Cea mai periculoasa tara din UE pentru biciclisti

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana UE) cand vine vorba de numarul biciclistilor care a.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )