Libnet.ro
UNICEF

19:00

Revine cea mai IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL in legatura cu Dacia 1300...

B1 B1,
Revine cea mai IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL in legatura cu Dacia 1300...

Dacia 1300, masina care a pus practic Romania in miscare, a ajuns sa fie extrem de populara pe site-urile de anunturi auto. Desi nu este o masina recunoscuta ca foarte valoroasa, din cauza numarului mare. continuă pe B1

Cea mai mare pensie din Romania bate si recorduri din UE

Cum a ajuns Romania, una dintre cele mai sarace tari din Uniunea Europeana, sa aiba cei mai bogati pensionari din Europa? Simplu. Prin noua lege a pensiilor data de PSD-ALDE, fara sa ia in calcul anumite dezechilibre provocate de pensiile speciale. Sigur, este vorba doar despre anumiti pensionari, nu despre cei care se chinuie in [] .

Cea mai izolata localitate din lume. Daca este nevoie de un medic, oameniil aduc cu elicopterul - VIDEO

La Reunion este o insula mica din Oceanul Indian, situata intre Madagascar si Mauritius. Este o insula izolata, iar localitatea se numeste Cirque de Mafate. Cea mai izolata localitate din lume.

A DISPARUT cea mai cunoscuta actrita din China! Autoritatile o cauta de doua luni (FOTO)

Fan Bingbing, una dintre cele mai cunoscute actrite din China si, totodata, cea mai bine platita, a disparut de mai bine de doua luni. Evenimentul care ii ingrijoreaza atat pe apropiati, cat si pe fani.

Revoltator. Romania, una dintre cele mai sarace tari din UE, are pensionarul cu cea mai mare pensie din UE

Cea mai mare pensie din Romania a crescut in anul 2018 cu aproximativ 50% ajungand de la 34. 700 lei la 51. 334 lei! Este cea mai mare pensie de stat din UE, potrivit realitatea. net.

Cea mai vizitata insula din Grecia, masuri drastice pentru turisti: Nu mai putem accepta, ne va distruge

Autoritatile din insula greaca Santorini au luat masuri pentru a controla fluxul de turisti, motivand ca, desi pompeaza bani in economia locala, distrug infrastructura. Multi localnici depind de vasele.

Loti Boloni SOCHEAZA: Cel mai bun manager din Romania pe care l-am cunoscut este Valentin Ceausescu!

Antrenorul Ladislau Boloni considera ca cel mai bun manager roman pe care l-a cunoscut este Valentin Ceausescu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu, cunoscut pentru implicarea, in perioada comunista, in.

Un roman are cea mai mare pensie de stat din UE. Ce meserie a avut si cati bani ridica lunar de la Posta

Cea mai mare pensie din Romania a crescut in anul 2018 cu aproximativ 50% ajungand de la 34. 700 lei la 51. 334 lei! Este cea mai mare pensie de stat din UE. La inceputul lunii august 2018, din informatiile.

Cea mai vizitata insula din Grecia, masuri drastice pentru a controla fluxul de turisti

FOTO VIDEO Paradisul natural ascuns de la Scorus. Cascada care asteapta sa fie omologata drept cea mai inalta cadere de apa din Romania: Este o minunatie!

Ascunsa mult timp de ochii curiosilor, Cascada Scorus din judetul Valcea este si astazi destul de greu de gasit, pe un traseu greu accesibil.

Se vinde o parte din cea mai bantuita padure din lume - Hoia Baciu. Un ONG vrea s-o cumpere pentru a evita ca aici sa apara constructii si gunoaie

Asociatia Romania - Your Lifetime Experience, al carei proiect principal este promovarea celei mai bantuite paduri din lume, conform unui top publicat pe site-ul BBC, anunta ca vrea salveze 4 hectare de teren din zona Hoia Baciu, care au fost scoase la vanzare. ONG-ul cere ajutorul clujenilor si celor interesatipentru ca ar exista pericolul ca zona sa fie defrisata si aici sa apara constructii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )