Libnet.ro
UNICEF

17:15

Anunt de ultima ora de la Dacia: Ce se intampla cu masina in Europa! Toti romanii trebuie sa stie ca...

B1 B1,
Anunt de ultima ora de la Dacia: Ce se intampla cu masina in Europa! Toti romanii trebuie sa stie ca...

Dacia a fost inclusa in clasamentul celor mai vandute autoturisme din Europa, in luna aprilie. Primele locuri din top sunt ocupate de Volkswagen Golf, Renault Clio si Volkswagen Polo, Volkswagen cea mai vanduta ma. continuă pe B1

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Se intampla in jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica si ploi torentiale, valabila in 27 de judete, incepand de sambata, de la ora 14:00, pana.

Ce se intampla cu PENSIILE romanilor: Anunt de ULTIMA ORA de la autoritati

Casa Nationala de Pensii a anuntat ca cea mai mare pensie pe care a platit-o in aprilie 2018 a depasit 56. 800 de lei brut. Suma este incasata de un magistrat pensionar. Cea mai mare parte din valoarea.

LOTO. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Ce se va intampla la extragerea de joi, 31 mai

Reportul categoriei I pentru LOTO 6/49 la extragerea programata pe 31 mai depaseste 4,46 milioane de lei, in timp ce la Joker se va inregistra cel mai mare report din istoria acestui joc, de aproximativ.

Donald Trump se va vedea cu Kim Jong-un pe 12 iunie: Anunt de ultima ora de la Casa Alba

La doar o saptamana dupa ce a anulat summitul cu Kim Jong-un de pe 12 iunie din Singapore, Donald Trump a anuntat vineri ca intalnirea va avea loc precum a fost stabilita. Anuntul a venit la scurt timp dup.

Simona Halep NU mai joaca la Roland Garros! Decizie de ULTIMA ORA a organizatorilor

Simona Halep nu mai joaca, joi, la Roland Garros, dupa ce meciul acesteia a fost amanat. CLICK AICI - il mai stiti pe Magicianul de la Abracadabra? Ne-a marcat copilaria, iar acum a facut singur acest anunt.

ULTIMA ORA: Romania s-a CUTREMURAT din nou, duminica. Ce intesnsitate a avut SEISMUL

Un cutremur cu magnitudinea 2,5 grade pe scara Richter a avut loc duminica, la pranz. Seismul s-a produs in judetul Buzau, la ora 12. 01, la o adancime de 133 de kilometri, potrivit Institutului National de.

ULTIMA ORA: Sediul PSD a fost ATACAT cu cocktailuri Molotov! (FOTO)

Sediul PSD din Timisoara a fost atacat cu cocktailuri Molotov. Autorii sunt necunoscuti. Trei sticle au fost puse chiar pe trotuarul aflat peste drum de sediul PSD Timis si ardeau la ora 9:15, iar altele erau.

ştiri din Auto

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )