Libnet.ro
UNICEF

14:30

Anuntul bomba de la Dacia: Ce se intampla cu omologarile! Toti soferii romani trebuie sa citeasca rapid asta!

B1 B1,
Anuntul bomba de la Dacia: Ce se intampla cu omologarile! Toti soferii romani trebuie sa citeasca rapid asta!

Pe o piata de vanzari de masini noi afectate de lentoarea omologarilor, Dacia a reusit o crestere usoara, asa ca pare sa fi fost ocolita de problema pe care o au constructorii europeni cu aceste testari, re. continuă pe B1

Anuntul soc de la Dacia: Ce se intampla cu omologarile! Toti soferii romani trebuie sa citeasca rapid asta!

Dacia a inregistrat o crestere usoara pe o piata, desi aceasta este tot mai afectata de procesul lent cu al procedurilor de omologare, potrivit profit. ro. Astfel, constructorii europeni de automobile au reusi.

Anunt soc de la Dacia: Ce se intampla cu 530.296 de autovehicule. ii priveste pe toti soferii romani!

In primele noua luni ale anului trecut, Dacia a vandut peste 530 de mii de automobile, cu 9,5% mai mult comparativ cu perioada similara a anului precedent.

Legea politelor RCA se va schimba din nou. Ce trebuie sa stie toti soferii

Legea politelor RCA va fi schimbata din nou, pentru ca Romania sa evite sanctiuni de la Comisia Europeana. Modificarile propuse de Ministerul Finantelor ii vizeza pe soferii considerati pagubosi.

DECIZIE SOC: Posesorii de PERMIS AUTO din Romania trebuie sa dea din nou EXAMENUL! Toti soferii, in ALERTA dupa aceste SCHIMBARI!

Toti conducatorii auto, dar si cei care doresc sa obtina permisul de conducere trebuie sa fie informati cu privire la aceasta decizie! S-a schimbat tot ce stiam pana acum! DOAMNE, DUMNEZEULE! BIANCA.

ştiri din Auto

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )