Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce masini noi au cumparat romanii intr-unul din cei mai ciudati ani de cand exista date despre piata auto

Hotnews Hotnews,
 Ce masini noi au cumparat romanii intr-unul din cei mai ciudati ani de cand exista date despre piata auto

Anul 2020 a demarat cu patru luni consecutive de scadere in Romania, dupa ce si in luna aprilie, se consemneaza ca de altfel, in intreaga Europa) o scadere a pietei totale comparativ cu luna similara a anului anterior, de data aceasta mai puternica, respectiv 52,6%. Unele marci au scazut cu 50%, altele au reusit sa creasca, masinile electrice sunt pe plus, iar SUV-urile au scazut mai putin decat media pietei, arata datele APIA. continuă pe Hotnews

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cei mai multi pacienti cu Covid 19 s-au vindecat

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cei mai multi dintre pacientii diagnosticati cu infectia Covid 19 s-au vindecat.

Ordonanta militara 12 din 13 mai 2020. Noi masuri anuntate de MAI

Ordonanta militara 12 din 13 mai 2020. Ministerul de Interne a adoptat, astazi, o noua ordonanta militara cu privire la masurile luate in contextul pandemiei de coronavirus din Romania.

Ludovic Orban a anuntat decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00:00

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00. 00 zero). Orban a anuntat ca se vor lua toate masurile necesare pentru protejarea populatiei, avand in vedere ca riscul de infectare va creste, odata cu relaxarea unora dintre restrictii.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Masca de protectie in spatiile inchise si respectarea distantei de 1,5 metri, obligatorii din 15 mai

Klaus Iohannis a spus: in primul rand, devine obligatorie din 15 mai purtarea mastii de protectie, atunci cand ne gasim in spatii inchise, la magazin, cand mergem sa cumparam alimente, in transportul in comun, in birouri, etc.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea, Primarul General: Din 15 mai se deschid toate parcurile, gradinile publice, inclusiv gradina zoologica si cimitirele din Capitala

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a anuntat ca, din 15 mai, se vor redeschide toate parcurile, cimitirele si gradinile publice, inclusiv gradina zoologica, din Bucuresti. De altfel, aceasta zi va.

Cei mai buni dintre noi pleaca primii...

Iar unul dintre acesti oameni buni, Stelian Chiforescu, colegul si prietenul nostru drag si partener de 28 de ani a plecat mult prea devreme dintre noi, nedrept de devreme.

Mesajul de 15 mai al medicului care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus: Marea responsabilizare si nu marea relaxare!

Virgil Musta, medicul infectionist timisorean care a vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face apel la oameni sa nu stearga cu buretele ce am castigat pana acum si sa nu ajungem sa traim din nou cu totii cu teama ca totul poate scapa de sub control, in conditiile in care tara noastra a reusit pana acum sa tina situatia sub control, in special datorita responsabilitati manifestate de marea majoritate a romanilor.

Bulgaria si Romania, printre tarile cu cei mai multi angajati in companii de marime medie

Rocentajul cetatenilor care lucrau in 2017 in companii de marime medie din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene era de 16,9%, cel mai ridicat nivel fiind in Luxemburg 25%), Lituania 23%), Estonia si Letonia ambele cu 22%), Bulgaria 21,2%) si Romania 20,5%), arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Guvernul spune ca va ajuta organizatorii de concerte si de evenimente culturale. Cine sunt cei mai mari jucatori din acest domeniu

Guvernul are in vedere adoptarea unor decizii menite sa faciliteze asigurarea de lichiditati financiare organizatorilor de concerte si de evenimente culturale, precum si continuarea acordarii somajului tehnic si dupa data de 15 mai 2020 pentru angajatii din acest sector - se arata intr-un anunt publicat pe Facebook de Guvern. Piata festivalurilor din Romania a ajuns anul trecut la circa 600 de milioane de lei.

Electrica Furnizare redeschide centrele de relatii cu clientii, incepand din 18 mai

Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice si gazelor naturale din cadrul Grupului Electrica, anunta redeschiderea, incepand cu data de 18 mai 2020, a centrelor de relatii cu clientii, inclusiv a casieriilor proprii, din arealul SFEE Transilvania Sud, SFEE Transilvania Nord si SFEE Muntenia Nord, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )