Libnet.ro
UNICEF

11:46

Top 5 masini noi la oferta de Black Friday

B1 B1,
 Top 5 masini noi la oferta de Black Friday

Black Friday vine, ca in fiecare an, cu super oferte si la masini nou-noute. 28% din pretul de lista este cea mai consistenta reducere pe un site specializat in vanzari auto. Pe lista se afla si multe. continuă pe B1

Laptopuri bune la preturi mici in oferta Black Friday la eMAG

Daca esti in cautarea unui upgrade in materie de tehnologie, acest top laptopuri pe care sa le cumperi de Black Friday de la eMAG te ajuta sa iei o decizie inspirata in privinta asta. in.

Oferta de Black Friday a operatorului DIGI: abonamente cu reducere 50% si telefoane mobile cu avans zero

De Black Friday, DigiRomania. ro se transforma in oaia neagra a ofertelor online si propune reducerea cu 50% a preturilor la orice serviciu de comunicatii electronice televiziune prin cablu sau satelit, internet fix, telefonie mobila sau fixa) si orice extraoptiune TV, inclusiv Digi 4K.

Televizor 4K la 999 de lei si laptop de 499 de lei: eMAG anunta 10 produse aflate la oferta de Black Friday

Pentru cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului, eMAG are in oferta o varietate de 3,5 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale in valoare de 270 de milioane de lei.

Noi reguli de Black Friday. Uniunea Europeana a modificat Directiva privind reducerile de preturi

Uniunea Europeana a introdus noi reguli, mai stricte, in privinta reducerilor de pret operate de comercianti, se arata intr-o directiva adoptata deja de Consiliul Uniunii Europene.

Black Friday 2019: eMAG vinde zece kit-uri ADN, ca sa-ti intelegi mai bine corpul

Lumminary, compania de biotehnologie fondata de antreprenorul Flaviu Radulescu, aduce in Romania de Black Friday 10 pachete compuse dintr-un test ADN, alaturi de cate un raport generat pe baza de ADN. Cele zece tipuri de rapoarte aflate in oferta Black Friday ajuta la intelegerea corpului uman si la imbunatatirea performantei sportive, nutritiei sau recuperarii medicale.

Black Friday la eMAG: iPhone sub 3.000 de lei de cumparat acum

Black Friday vine cu o serie de oferte la telefoane. Daca vrei sa-ti cumperi un iPhone nou de la eMAG, ai de unde alege, la preturi foarte accesibile pentru tine. Cel mai mare eveniment de sales.

Black Friday dEpurtat 2019: Uite produsele din oferta dEpurtat de Black Friday 2019

In magazinul onlinedEpurtat. ro, pe data de 15 noiembrie 2019 de Black Friday, poti vedea reducerile la peste12. 000 de produsede incaltaminte pentru femeiaflate in stoc. Acest magazin te invita sa vezi ofertele de Black Friday, reducerile fiind chiar si de 50%.

OFERTA BOMBA DE BLACK FRIDAY! Incredibil cu cat se vinde un pe eMAG! Trebuie sa vezi asta

Oferta incredibila de Black Friday 2019 la eMAG. DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA, MAESTRE! Compania a scos la vanzare un autoturism GTC4 Lusso.

Black Friday la eMAG: peste 3,5 milioane de produse cu reduceri de 270 milioane de lei

Premiera: oferta de anul acesta include un autoturism GTC4 Lusso cu o reducere de 45. 000 de euro * Compania a investit 3 milioane de euro in servere, servicii de hosting, cloud si dezvoltare Retailerul online eMAG va des-fasura Black Friday pe 15 noiembrie, pentru anul acesta pregatind cea mai variata gama de produse de pana acum, dupa cum a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, Iulian Stanciu, CEO eMAG. Domnia sa a precizat: Black Friday este cel mai bun moment din an pentru shopping. Interesul clientilor este mare anul acesta, ii asteptam cu o oferta foarte variata si surprize pe parcursul intregii zile. Avem 3. 000 de produse cu reduceri totale de 270 de milioane de lei, oferite de eMAG si de 8. 000 de comercianti din Marketplace. Potrivit estimarilor de anul acesta, clientii vor realiza comenzi totale in valoare de 500 de milioane de lei.

eMAG Black Friday - Ce reduceri promite compania si care este cel mai scump produs

EMAG organizeaza Black Friday pe 15 noiembrie si promite ca va avea in oferta 3,5 milioane de produse, cu reducei medii de 34-35%. Compania va avea in oferta si un de 263. 000 de euro, insa produsele de volum vor fi smartphone-urile 120. 000 de bucati) si televizoarele 70. eMAG promite ca 99% dintre produse vor ajunge la clienti pana la 28 noiembrie. De data asta eMAG va vinde si vouchere de cafea la Starbucks. eMAG vinde cel mai mult de Black Friday dintre companiile romanesti, dar produsele cele mai interesante se epuizeaza in 2-3 minute.

ştiri din Auto

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )