Libnet.ro
UNICEF

20:45

An dezastruos pentru vanzarile de masini noi - Cele mai pesimiste prognoze indica si scaderi de peste 20 de milioane unitati la nivel mondial

Hotnews Hotnews,
 An dezastruos pentru vanzarile de masini noi - Cele mai pesimiste prognoze indica si scaderi de peste 20 de milioane unitati la nivel mondial

In contextul in care peste trei miliarde de oameni sunt sub restrictii de circulatie si zeci de milioane nu mai au loc de munca din cauza ca multe business-uri sunt inchise, nu este de mirare ca va fi un an dezastruos pentru vanzarea de masini noi. Estimarile sunt ca in unele piete vanzarile vor scadea cu 50%, in lume vor scadea cu 15-25 milioane de masini, iar in Europa, cu peste trei milioane unitati, scrie Automotive News. continuă pe Hotnews

Orasele lumii, parasite, din cauza pandemiei: unde gasesti cele mai spectaculoase imagini de acum

Unele dintre cele mai populate orase ale lumii sunt acum parasite. in contextul in care aceasta situatie reprezinta pretextul pentru niste imagini spectaculoase, cineva le-a agregat intr-un.

Teatrul Bolsoi difuzeaza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube. Lacul lebedelor a avut peste un milion de vizualizari in 24 de ore

Celebrul teatru rus Bolsoi de la Moscova a anuntat ca va difuza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube, in momentul in care mai mult de o treime din populatia globului este izolata in case pentru a impiedica propagarea coronavirusului, informeaza AFP. Spectacolul Lacul lebedelor, prima inregistrare de pe YouTube a productiei din 2015, a fost transmis vineri seara si a avut, timp de 24 de ore, peste un milion de vizualizari.

Cele mai tari show-uri de cooking de pe Netflix. Ca sa te inspiri cat timp stai in casa!

Iata aici cateva dintre cele mai tari show-uri de cooking pe care le poti gasi pe Netflix in aceasta perioada. Din ele te poti insipra atata vreme cat stai in casa! .

SUA, natiunea cu cele mai multe cazuri de COVID-19: Trump ordona General Motors sa produca ventilatoare mecanice

Presedintele Donald Trump a invocat, vineri, Legea productiei de aparare si a ordonat General Motors sa produca ventilatoare, pentru ca SUA, natiunea cu cele mai multe cazuri de COVID-19, sa faca fata.

285 de cadre medicale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus Cele mai multe, 181, sunt la Suceava

285 de cadre medicale, din care 91 de medici si 90 de asistenti, de la spitale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus. Cele mai multe cazuri - 181 - sunt la Suceava si in Bucuresti - 45.

Situatia insolventelor la nivel european si domeniile cele mai afectate de criza coronavirus - studiu

Potrivit estimarii specialistilor, 13. 000 de IMM-uri si societati cu capitalizare medie din zona Euro 7% din total) se aflau deja intr-o situatie de risc inaintea epidemiei de coronavirus. Aceasta criza a fluxurilor de numerar le poate impinge acum in imposibilitate de plata. Iata cele mai afectate sectoare de activitate.

HOROSCOP. Cele mai pupacioase zodii

Daca iti place sa consulti din cand in cand horoscopul, atunci stii ca zodiile pot spune multe despre nativii sai. Astrologii au intocmit o lista cu cele mai pupacioase zodii. Vrei sa stii care sunt? .

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (5). Cand Olanda lui Cruyff a devenit Portocala mecanica

Una dintre partidele de referinta din istoria fotbalului mondial a fost Olanda Argentina la Cupa Mondiala din 1974. Episodul anterior: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 4). Finala Cupei Cupelor din 1979 .

Ce este rusinea si cum ajung copiii sa traiasca una dintre cele mai distructive emotii

Catalogata drept una dintre cele mai distructive emotii, rusinea poate sa afecteze imaginea de sine a unui copil mai mult decat orice alta emotie, lasand-ul cu convingerea ca este profund deficitar, inferior, fara valoare, izolat si neiubit.

Bilantul pandemiei a ajuns la aproape 27.000 morti la nivel mondial. Cele mai multe infectii sunt in SUA: peste 100.000

Bilantul pandemiei de coronavirus a ajuns la 26. 819 morti pe plan global, unde s-au inregistrat pana in prezent peste 585. 000 de cazuri de infectare, cele mai multe in Statele Unite.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )