Libnet.ro
UNICEF

00:07

DISPAR Dacia Duster si Sandero: Mesaj FARA PRECEDENT pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

B1 B1,
DISPAR Dacia Duster si Sandero: Mesaj FARA PRECEDENT pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

Soc pentru fanii masinilor Dacia: vanzarile celor mai populare modele, Duster si Sandero, s-au prabusit in luna septembrie a acestui an. Astfel, cele doua modele au disparut din Top 25 al celor mai. continuă pe B1

Nu a MURIT, a plecat in excursie: Mihai Bendeac, reactie FARA PRECEDENT dupa moartea care a SOCAT Romania (FOTO)

Mihai Bendeac a avut o reactie fara precedent dupa moartea tortionarului Visinescu. Actorul a postat in mediul online o imagine cu el, din aeroport, cand se pregatea sa plece cu avionul la Cluj. Bendeac a.

Ce se intampla cu Dacia Duster din aceasta iarna: Anuntul SOC facut de specialisti (VIDEO)

Duster, SUV-ul celor de la Dacia, a fost testat in conditii de iarna grea in Rusia, iar rezultate nu au fost tocmai multumitoare. Comercializata in Rusia sub denumirea de Renault Duster, masina nu i-a.

Ce se intampla cu Lavinia Parva e fara precedent: Anunt teribil despre sotia lui Stefan Banica jr. (FOTO)

Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica jr. este cunoscuta pentru look-ul sau destul de conservator. De-a lungul anilor, aceasta si-a pastrat acelasi par brunet, care i se potriveste de minune. Cu.

ALERTA METEO: Schimbare FARA PRECEDENT a vremii in Romania! Care sunt zonele vizate in urmatoarea perioada!

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru zilele urmatoare, pana pe 26 noiembrie, iar vestile sunt teribile. Temperaturile vor scadea simtitor si vor cobori sub pragul de.

Ambasada SUA, mesaj cu subinteles pentru autoritati: Tranzactii cu preturi ascunse, concurenta neloiala si parteneriate alese din motive de oportunitate si nu de calitate

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti un mesaj publica un mesaj cu subinteles pentru autoritatile de la Bucuresti privind efectele coruptiei asupra mediului de afaceri. Efectul coruptiei asupra afacerilor?.

Cantaretul Daniel Iordachioaie risca inchisoarea. A fost prins conducand fara permis pentru a doua oara

Cantaretul Daniel Iordachioaie a fost prins de politistii din Targoviste in timp ce conducea fara permis. Acum, el risca inchisoare fiindca este a doua oara cand oamenii legii il prind pe artist fara.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )