Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut cu aproape 50% in iunie

Hotnews Hotnews,
 Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut cu aproape 50% in iunie

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 4,9% in iunie, la 223. 421 unitati, a patra luna de declin consecutiv, a anuntat joi Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit SMMT), conform Agerpres. Totodata, Dacia a vandut 2. 935 de vehicule pe piata britanica, in crestere cu 46,76% fata de perioada similara din 2018, cand a inmatriculat 2. 000 de unitati. continuă pe Hotnews

Marea Britanie: Vanzarile Dacia au crescut cu aproape 50% in iunie

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 4,9% in iunie, la 223. 421 unitati, a patra lu.

De ce a fugit de acasa printesa Haya, sotia seicului din Dubai. Marea Britanie si Germania risca enorm dupa ce au adapostit-o

Printesa Haya a fugit din Emiratele Arabe Unite impreuna cu copiii ei. Care este adevaratul motiv si ce risca Marea Britanie si Germania pentru adapostirea sa? De ce a fugit Printesa Haya din Emirate? Printesa Haya, in varsta de 45 de ani, a fugit din Dubai impreuna cu copiii sai si cu 39 de milioane .

China avertizeaza Marea Britanie sa nu se amestece in problemele sale interne

China a avertizat Marea Britanie sa nu se amestece in problemele sale interne, in contextul unui conflict diplomatic care ia amploare, din cauza protestelor recente din Hong Kong, scrie BBC News.

Mesaj ciudat in limba romana pe un santier din Marea Britanie. Trecatorii au crezut ca nu vad bine (FOTO)

Mesaj inedit in limba romana pe un santier din Marea Britanie. Suparati probabil ca muncitorii romani au gasit o modalitate de a fenta cititorul de amprente, sefi au decis sa scrie un mesaj atat in.

Marea Britanie: Ancheta dupa ce o angajata de la o gradina zoologica a fost sfasiata de un tigru

Trupul ingrijitoarei Rosa King, in varsta de 33 de ani, a fost descoperit de catre un vizitator care a vazut corpul fara viata in cusca animalului. Fata stergea ferestrele pentru ca vizitatorii sa poata vedea mai bine inauntrul custii atunci cand animalul salbatic a atacat-o. Scenele s-au petrecut la Gradina Zoologica Hamerton din Cambridgeshire, Marea Britanie, la sfarsitul lunii mai si acum ancheta este in plina desfasurare, scrie The Independent.

Anunt BIZAR pentru romanii care lucreaza pe un santier din Marea Britanie: Cine va fi prins lingand degetul, va fi dat afara de pe santier (FOTO)

Anunt bizar la intrarea pe un santier din Marea Britanie. Informarea ii vizeaza pe conationalii nostri care lucreaza acolo, intrucat este scris in limba romana. Cine va fi prins lingand degetul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )