Libnet.ro
UNICEF

12:45

Volkswagen Beetle, una dintre cele mai cunoscute masini din istorie, a iesit din scena

Hotnews Hotnews,
 Volkswagen Beetle, una dintre cele mai cunoscute masini din istorie, a iesit din scena

La uzina din Puebla Mexic) a fost produs ultimul exemplar de Volkswagen Bettle, masina de mici dimensiuni care a facut istorie, dar care nu a mai avut cum sa tina pasul cu timpurile. in locul ei la uzina mexicana va fi produs un SUV. Volkswagen a readus Bettle in prim-plan in anii 90, dar vanzarile in lume au fost mici: 500. 000 de masini in ultimii 20 de ani. continuă pe Hotnews

Cutremur la Digi 24. Una dintre cele mai vechi prezentatoare TV paraseste postul

Una dintre cele mai vechi prezente de la Digi 24 paraseste postul de televiziune. Care este motivul pentru care prezentatoarea pleaca atat din TV cat si din Romania? Una dintre cele mai vechi prezentatoare de la Digi 24 paraseste trustul Digi 24 sufera acum pierderea uneia dintre cele mai vechi prezente din cadrul trustului. Este .

Viorica Dancila: Am oferit una dintre cele mai apreciate presedintii la nivel european

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, in discursul tinut cu ocazia incheierii presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, ca Romania a oferit una dintre cele mai apreciate presedintii la.

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari farse din istoria moderna. E valabil si pentru Romania

Apa imbuteliata a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri. Doar in Statele Unite se cheltuiesc in jur de 100 de miliarde de dolari pe an. Companii mari precum Nestle, Pepsi sau Coca-Cola au inceput sa.

Mostenitoarea a doua dintre cele mai cunoscute dinastii din lume a murit intr-un accident

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate dinastii din lume, Goldsmith si Rothschild, a murit in urma unui accident de ATV, potrivit publicatiei britanice The Telegraph.

Una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara a ajuns la fundul sacului. Riscam sa nu putem plati salariile

Centrul de Cercetari Biologice de la Jibou, in administrarea caruia se afla una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara, se confrunta cu serioase probleme financiare, dupa ce an de an, bugetul alocat i-a fost diminuat.

Una dintre cele mai mari anchete din istoria politiei britanice, rezolvata in 2 minute.Cum l-au convins politistii romani pe suspect sa marturiseasca

Politistii clujeni care au descins la locuinta din Dej in care traia Cristian Sabou 27 de ani) au rezolvat in 2 minute cazul la care autoritatile britanice lucreaza din 2013, fiind vorba despre una dintre cele mai mari anchete in care s-au folosit probele ADN din istoria politiei din Regat. Tanarul acuzat ca a ucis in urma cu 6 ani o artista de 55 de ani in localitatea Bosham le-a marturisit politistilor ce s-a intamplat. Totul a fost filmat.

Trasee turistice remarcate de voluntari in masivul Bedeleu, una dintre cele mai spectaculoase zone tursitice din Apuseni

Un grup de voluntari pentru natura a refacut traseele turistice in Masivul Bedeleu din Muntii Trascaului. Zona este una dintre cele mai spectaculoase din punct de vedere turistic din Apuseni.

Cele 6 reguli ale unuia dintre cele mai discrete comitete din Banca Nationala- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Cum au reusit cei 11 sa faca un profit record pentru BNR in 2018

Sunt 11, toti numiti de Guvernator. Sedintele lor nu dureaza mai mult de un ceas, iar operatiunile pe care le fac nu utilizeaza instrumente derivate. Ei formeaza unul dintre cele mai discrete comitete din BNR- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Pe scurt, CARI. Cei 11 au reusit sa duca profitul BNR pe 2018 la peste 1,18 miliarde de lei. in banca, angajatii le spun celor 11 briliantii, termen utilizat si de Guvernatorul Isarescu miercuri, atunci cand s-a referit la ei.

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate dinastii din lume, Goldsmith si Rothschild, a murit in urma unui accident de ATV, potrivit publicatiei britanice The Telegraph. Adolescenta Iris Annabel Goldsmith,.

Digi24: Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani, intr-un accident

Mostenitoarea a doua puternice dinastii britanice Goldsmith si Rothchild a murit la varsta de 15 ani. Mai multe echipe de salvatori au ajuns la fata locului, insa adolescenta nu a mai putut fi salvata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )