Libnet.ro
UNICEF

07:30

Gratiela Gavrilescu, despre noua taxa auto: ncercam sa gasim variante n concordanta cu directivele UE

Hotnews Hotnews,
 Gratiela Gavrilescu, despre noua taxa auto: ncercam sa gasim variante n concordanta cu directivele UE

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, spune ca nu este gata o formula de calcul pentru noua taxa auto si, dupa ce grupurile de lucru vor avea o varianta sustenabila astfel incat sa nu poata fi atacata, va fi informata populatia, noteaza Mediafax. Ministrul spune ca se cauta solutii pentru respectarea directivelor europene. continuă pe Hotnews

Income. Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, anunt despre taxa auto pe poluare

Vicepremierul Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a vorbit la Income, printre altele, despre proiectul de a introduce o taxa auto pentru cei care polueaza. Introdusa pentru prima data in 2007, taxa a.

Ministrul Gratiela Gavrilescu, declaratie HALUCINANTA despre adoptarea bugetului: Aceasta intarziere nu e a Guvernului. Sa avem un pic de rabdare

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, nu vede nicio problema in faptul ca Romania nu are inca adoptat bugetul pentru 2019 si declara ca aceasta intarziere nu e a Guvernului.

Gratiela Gavrilescu: Cred ca n cel mai scurt timp vom avea buget. ntrzierea nu e a Guvernului

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat sambata la Antena 3 ca intarzierea bugetului nu este a Guvernului, subliniind ca in cel mai scurt timp va exista proiectul, deoarece Parlamentul isi incepe activitatea in 4 februarie. Gavrilescu a spus ca e nevoie de rabdare, fiind convinsa nu vor fi probleme cu bugetul.

Gratiela Gavrilescu: Vom avea buget in cel mai scurt timp

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, spune ca intarzierea bugetului nu este a Guvernului, subliniind ca in cel mai scurt timp va exista proiectul, deoarece Parlamentul isi incepe activitatea in 4.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.204 seconds )