Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministerul Transporturilor: Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Transporturilor: Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat

Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat, dupa ce ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a verificat lucrarile si a constatat ca pe o serie de portiuni ale santierului nu au fost realizate interventiile necesare, se. continuă pe Wall-Street Ro

Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat

Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat, dupa ce ministrul Transporturilor, Razvan Cuc si directorul general CNAIR au verificat, astazi, stadiul lucrarilor.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului Tecuci! Este bataie de joc la adresa romanilor si nu mai tolerez asa ceva!

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, anunta rezilierea contractului pentru centura Tecuciului si acuza constructorii de neseriozitate. Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului.

Razvan Cuc, nemultumit de felul cum se desfasoara lucrarile de infrastructura: Ministrul a rupt contractul pentru centura ocolitoare a orasului Tecuci

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a efectuat, duminica, o vitiza de lucra pe santierul centurii ocolitoare a orasului Tecuci. Nemultumit de felul cum avanseaza lucrarile, Cuc a decis sa rupa contractul cu.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Finalizam Varianta Ocolitoare Bacau inainte de termenul stabilit in contract

Varianta ocolitoare Bacau va fi finalizata inainte de termenul stabilit in contract, in conditiile in care stadiul lucrarilor este de 20%, la doua luni de la demararea lucrarilor, potrivit ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, informeaza Agerpres.

CUC:Varianta Ocolitoare Bacau va fi finalizata inainte de termen

Varianta Ocolitoare Bacau va fi finalizata inainte de termenul stabilit in contract, a anuntat ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, care afirma ca stadiul fizic de realizare este de 20%.

Pasajul Doamna Ghica-Colentina devine realitate! Gabriela Firea a semnat contractul pentru realizarea proiectului

Primarul General, Gabriela Firea, a semnat contractul pentru proiectarea si executia Pasajului Doamna Ghica-Colentina cu Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti. Lucrarile presupun reconfigurarea circulatiei pe.

FOTO Primarul Gabriela Firea a incredintat contractul pentru proiectarea si executia Pasajului Doamna Ghica-Colentina, estimat la circa 28 milioane de euro, Trustului de Cladiri Metropolitane Bucuresti

Primarul Gabriela Firea a incredintat contractul pentru proiectarea si executia Pasajului Doamna Ghica-Colentina Trustului de Cladiri Metropolitane Bucuresti, a anuntat edilul pe pagina de Facebook. Proiectarea va dura 3 luni, iar executia 12 luni, costurile fiind de circa 28 milioane de euro, a declarat Gabriela Firea. Pasajul va fi facut peste Soseaua Colentina si va avea doua benzi pe sens.

Ministrul Transporturilor, recomandare pentru soferii companiilor de ridesharing: ii sfatuiesc pe cei care au luat amenzi astazi sa se duca sa conteste in instanta

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ii sfatuieste pe soferii companiilor de ridesharing care au fost amendati joi de Politia rutiera sa conteste sanctiunile in instanta. Eu ii sfatuiesc pe soferii.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )