Libnet.ro
UNICEF

14:00

Proiectul care reglementeaza aplicatiile Uber, Bolt si Clever a fost modificat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Proiectul care reglementeaza aplicatiile Uber, Bolt si Clever a fost modificat

Autoritatile au modificat proiectul initial care reglementeaza aplicatiile Uber, Bolt si Clever. Aceasta varianta va fi discutata in sedinta de guvern de astazi joi- 20 iunie) intr-o prima lectura. Potrivit noului proiect, transportul alternativ de. continuă pe Wall-Street Ro

Proiectul de Ordonanta de Urgenta care reglementeaza Uber, Bolt si Clever, in prima lectura, joi, in Guvern

Proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru reglementarea aplicatiilor Uber, Bolt si Clever, promisa cu mai bine de doua luni in urma, va fi in prima lectura in sedinta de Guvern de joi, iar dupa primirea avizului din partea Consiliului Economic si Social CES) va intra la adoptare in sedinta de saptamana viitoare, a anuntat, miercuri, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, citat de Agerpres.

Razvan Cuc, anunt important despre companiile Uber, Bolt si Clever

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat miercuri ca Proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru reglementarea aplicatiilor Uber, Bolt si Clever, va fi in prima lectura in sedinta de Guvern de joi. Ministrul a mai spus ca dupa primirea avizului din partea Consiliului Economic si Social CES), proiectul va intra la adoptare in sedinta de saptamana viitoare.

DOCUMENT Noua varianta a proiectului pentru reglementarea Bolt, Uber si Clever

Autoritatile au modificat proiectul initial care reglementeaza aplicatiile Uber, Bolt si Clever. Aceasta varianta va fi discutata in sedinta de guvern de astazi joi- 20 iunie) intr-o prima lectura. Potrivit noului proiect consultat de HotNews. ro, transportul alternativ de persoane se poate efectua numai prin intermediul unei platforme digitale avizate tehnic de catre Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Reglementarea activitatii Uber, Bolt si Clever, discutata in sedinta de Guvern. Ce taxe vor trebui sa plateasca statului

Ultima varianta a proiectului privind reglementarea activitatii companiilor de ride-sharing Uber, Clever si Bolt, va fi discutata, in prima lectura, in sedinta de joi a Executivului. Noile reglementari privesc si introducerea unei taxe pe care aceste companii vor fi nevoite sa o plateasca statului.

Transportarii ies din nou in strada contra Uber, Bolt si Clever

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) protesteaza marti in Piata Constitutiei impotriva proiectului de lege pentru asa-zisul ridesharing - care, potrivit.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )