Libnet.ro
UNICEF

22:45

TAXA AUTO 2019: Termenul a expirat, Ministrul Mediului nu a gasit solutia pentru o noua metoda de taxare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TAXA AUTO 2019: Termenul a expirat, Ministrul Mediului nu a gasit solutia pentru o noua metoda de taxare

Ministrul Mediului, Gratiela Garilescu, a promis de mai multe ori o noua varianta pentru taxa auto. Ultimul termen a fost jumatatea lunii decembrie 2018, insa recent a declarat ca inca nu exista o metoda de calcul. continuă pe Wall-Street Ro

Informatii de ULTIM MOMENT despre TAXA AUTO. Ministrul MEDIULUI a facut ANUNTUL care ii vizeaza pe toti ROMANII

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, marti, ca nu s-a gasit inca o varianta care sa inlocuiasca taxa auto. Desi recent declarase ca forma finala a unei noi taxe de poluare va fi gasita.

Noua taxa auto Ministrul Mediului: Nu avem o varianta finala, pentru ca avem un cumul de calcul care nu este gata

Nicio varianta a noii contributii care urma sa inlocuiasca taxa auto nu a fost gasita pana la ora actuala, iar pana la gasirea unei formule finale va mai dura, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

Gratiela Gavrilescu, invinsa de matematica: Ministrul Mediului s-a incurcat in calcule pe tema taxei auto (VIDEO)

Gratiela Gavrilescu, a fost invinsa de. matematica. Ministrul Mediului a declarat ca a incercat, dar n-a putut sa o scoata la capat cu taxa auto asa ca s-a dat batuta. Mai mult, pentru a nu se face de ras.

incepe Programul Rabla pentru electrocasnice. Anuntul facut de Ministrul Mediului

Ministerul Mediului organizeaza, marti, conferinta de lansare a Programului Rabla pentru electrocasnice, eveniment la care vor participa atat ministrul de resort, Gratiela Gavrilescu, precum si reprezentanti ai.

Start-Up Nation 2018-2019: Termenul de plata. Descarca procedura actualizata luni

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a publicat, luni, 17 decembrie 2018, o versiune actualizata a procedurii de implementare a programului Start-Up Nation 2018, prin care statul spune ca va acorda ajutoare nerambursabile de cate 200. 000 de lei aproape 43. 000 de euro) unui numar de maximum 10. 000 de firme mici si mijlocii IMM). Procedura, cu anexe actualizate, nu are niciun termen de plata in anul 2019, singurul termen fiind 31 decembrie 2021, pentru platile catre beneficiari pe tot programul Start-Up Nation 2017-2020 4 editii, teoretic).

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )