Libnet.ro
UNICEF

15:30

Va fi VEDETA pietei auto. Ce pret va avea cea mai ieftina Dacia Duster cu motor DIESEL

B1 B1,
Va fi VEDETA pietei auto. Ce pret va avea cea mai ieftina Dacia Duster cu motor DIESEL

NouaDacia Duster se anunta deja a fi un real succs. Aceasta este comercializata inclusiv intr-o versiune diesel, de 1. 5 litri si 90 sau 110 CP. Cea de-a doua generatie a modelului Dacia Duster a. continuă pe B1

Garsoniera cu pret de Logan la doi pasi de Piata Universitatii. E cea mai ieftina din Bucuresti

Cea mai ieftina locuinta din Bucuresti seafla la zece minute de Piata Universitatii. Este vorba despre o garsoniera care se vinde cu doar 11. 000 de euro. in blocul construit in 1936.

Madalina Ghenea, cea mai mare dorinta: sa o vada parintii la cinema

Madalina Ghenea declara ca cea mai mare dorinta a sa, pe care inca nu a realizat-o, este ca parintii ei sa o vada la cinema intr-un film in care joaca. Iata ce spune vedeta.

Cea mai scumpa bicicleta din lume? Costa 3200 de dolari!

Casa de moda Dior a lansat o bicicleta de lux al carei pret sare de 3200 de dolari. Iata de ce este atat de speciala.

Solstitiul de iarna 2017. Cand va fi cea mai scurta zi din an. Obiceiuri si semnificatii

Solstitiul de iarnava avea loc miercuri, 21 decembrie. Acest momentreprezinta inceputul iernii astronomice si va fi urmat de cea mai lunga noapte din an. Desi iarna meteorologica.

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume, model la doar sase ani FOTO

O fetita de numai sase ani din Rusia a fost catalogata drept cea mai frumoasa fetita din lume. Copila lucreaza deja ca model si are o baza impresionanta de peste jumatate de milion de fani.

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume. I-a cucerit pe toti la doar sase ani - FOTO

Pana nu demult, titlul de cea mai frumoasa fetita din lume ii apartinea frantuzoaicei Thylane Blondeau, care a devenit faimoasa, la numai patru ani. Acum, la varsta de 16 ani, aceasta a fost.

Spargatorii tacerii hartuirii sexuale, desemnati de revista Time personalitatea cea mai influenta a anului 2017; Trump pe locul doi

Time Magazine a desemnat miercuri valul de denuntari ale hartuirii sexuale la care sunt supuse femeile, dar si barbatii, declansat de scandalul Weinstein, in Statele Unite, drept personalitatea cea mai influenta a anului 2017, relateaza Reuters, potrivit News. ro.

Cum arata si cine este cea mai BOGATA femeie din Romania

A absolvit cursurile Facultatii de Drept si a inceput sa lucreze la 22 de ani. Averea ei ajunge la aproape 450 de milioane de euro, potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani. Cea mai.

Cea mai mare cafenea Starbucks din lume se deschide azi in Shanghai

Cea mai mare cafenea Starbucks din lume se deschide azi in Shanghai. Localul este imens, amenajat asa cum nu am mai vazut in cazul lantului de cafenele americane.

PARADOXURILE unei economii care a luat-o RAZNA: Bucurestiul si Ilfovul, cele mai MARI SALARII si cea mai REDUSA CRESTERE economica

Bucurestiul si Ilfovul vor avea in urmatorii doi ani cele mai mari salarii nete din tara, dar si cea mai redusa crestere economica, potrivit Comisiei Nationale de Prognoza CNP), scrie Agerpres. ro. Cele.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )