Libnet.ro
UNICEF

15:01

Atentie romani: Din 20 mai politia iti poate bloca pe loc masina, iar amenzile sunt uriase!

B1 B1,
Atentie romani: Din 20 mai politia iti poate bloca pe loc masina, iar amenzile sunt uriase!

Anunt capital pentru toti soferii. Politistii anunta ca prevederile care permit suspendarea inmatricularii unui vehicul fara Inspectie Tehnica Periodica ITP) valabila, precum si daca vehiculul. continuă pe B1

Politia reaminteste ca din 20 mai intra n vigoare prevederile care permit suspendarea nmatricularii unui vehicul fara ITP valabila

Politia reaminteste ca din 20 mai intra in vigoare prevederile care permit suspendarea inmatricularii unui vehicul fara Inspectie Tehnica Periodica ITP) valabila, precum si daca vehiculul nu a fost inscris pe numele propietarului de drept la 90 de zile de la achizitionarea lui.

in atentia soferilor! Din 20 mai va fi aplicata suspendarea inmatricularii masinii daca nu este ITP valabila

Politistii vor dispune, incepand cu 20 mai, suspendarea inmatricularii in cazul in care inspectia tehnica periodica a vehiculului nu este valabila si in cazul in care noul proprietar nu a solicitat transcrierea transmiterii dreptului de proprietate in 90 de zile de la data dobandirii dreptului de proprietate asupra vehiculului.

Gigi Becali, pedepsit crunt pentru o greseala incredibila. CFR Cluj ii fura unul din cei mai importanti jucatori

FCSB este aproape de a isi pierde unul din cei mai valorosi fotbalisti din lot, Constatin Budescu, ca urmare a greselii uriase facute de Gigi Becali care nu i-a fixat mijlocasului o clauza de reziliere.

Atentie romani: AICI puteti RAPORTA orice REACTIE ADVERSA la medicamente si vaccinuri!

In contextul dezbaterilor aprinse reaparute in spatiul public privind siguranta vaccinurilor, doctorul Mihai Craiu reaminteste parintilor ca exista o platforma a Agentiei Nationale a Medicamentului si a.

Atentie romani: Ce se intampla cu conturile bancare de sarbatorile legale. Anunt SOC de la ANAF

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a cerut ANAF sa nu mai blocheze toate conturile unui contribuabil, daca acesta este gasit cu o datorie si sa nu mai instituie popriri in timpul sarbatorilor.

Se schimba regulile privind ITP-ul! POLITIA a facut anuntul! Toti SOFERII sunt vizati

Politia reaminteste ca din 20 mai intra in vigoare o serie de prevederi care modifica OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice din Romania. Noile prevederi permit suspendarea inmatricularii unui ve.

MEN: Renscrierea copiilor la gradinita va ncepe pe 7 mai; nscrierea copiilor nou-veniti, din 21 mai

Reinscrierea copiilor care merg la gradinita in acest an si doresc sa o frecventeze si in anul scolar 2018 - 2019 va incepe in data de 7 mai, iar inscrierea copiilor nou-veniti se va derula din 21 mai, informeaza Ministerul Educatiei Nationale, potrivit Agerpres.

Loto. S-a castigat premiul la Loto 5 din 40 la extragerea din 6 mai

Loto. Loteria Romana a anuntat ca s-a castigat premiul la LOTO 5 din 40 la extragerea din 6 mai. Valoarea totata a castigului se ridica la peste 118. 000 de lei, insa numai doi norocosi au ghicit numere.

Rezultate loto 6 din 49 din 6 mai. Numerele extrase si care aduc castiguri sunt...

Duminica, 6 mai, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc dupa ce la tragerile loto de joi, 3 mai, Loteria Romana a acordat 14. 529 de castiguri in valoare totala de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )