Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Hyundai a prezentat la CES o masina care poate umbla cu ajutorul unor picioare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Hyundai a prezentat la CES o masina care poate umbla cu ajutorul unor picioare

Hyundai Motor a prezentat la targul CES Las Vegas un concept de masina umblatoare care poate urca ziduri si poate strabate orice fel de teren. Un astfel de vehicul poate fi folosit in misiuni de salvare dupa dezastre. continuă pe Hotnews

VIDEO Samsung a prezentat la CES Las Vegas noi televizoare la care utilizatorii vor putea modifica marimea ecranului

Samsung a prezentat la targul CES Las Vegas noi televizoare modulare la care marimea ecranului poate fi modificata, compania expunand un model de 75 de inci, dar si unul urias, de 219 inci. Samsung a prezentat acum un an tehnologia prin care marimea ecranului poate fi ajustata, iar despre modelul The Wall s-a scris mult.

CES Las Vegas LG a prezentat un aparat prin care se poate face bere n casa, pornind de la capsule

LG a prezentat la targul de tehnologie CES Las Vegas un expresor de bere prin care se poate face bere artizanala in casa cu ajutorul unor capsule cu malt, drojdie, hamei si arome. Berea este gata dupa doua saptamani de fermentatie si cu un set de capsule se pot obtine 5 litri. Nu a fost anuntat pretul.

VIDEO Japonezii au prezentat la CES un mic robot iubaret care costa peste 5.000 de dolari

O companie nipona a prezentat la targul CES Las Vegas un robot plin de tehnologie numit Lovot care sa-i incurajeze pe oameni sa-l ia in brate si sa-l dragaleasca. Robotul se numeste Lovot si o pereche costa peste 5. 500 de dolari in Japonia.

Descoperirea care poate salva milioane de vieti: Ucigasul bacteriilor rezistente la antibiotic

Cercetatorii care au analizat soluri vechi din Irlanda au gasit bacterii care sunt eficiente impotriva a patru dintre sase cele mai daunatoare bacterii rezistente la antibiotice. Aceste bacterii rezistente pot.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )