Libnet.ro
UNICEF

16:45

10 masini electrice vor fi lansate pe piata anul viitor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
10 masini electrice vor fi lansate pe piata anul viitor

Zece masini electrice asteptate pe piata anul viitor. Oare vor avea succes? Concurenta creste incepand de anul viitor pe piata vehiculelor propulsate de motoare electrice. In SUA, start-up-ul Faraday demareaza productia de masini electrice in California. continuă pe Wall-Street Ro

Hotelul Mercure va fi inaugurat anul viitor in Timisoara

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels in Europa de Est, deschide primul sau hotel in Timisoara anul viitor, in urma semnarii unui acord de franciza pentru un hotel Mercure cu partenerul sau local si investitorul S. PANERACONS I and I S.

Mazda va lansa primele masini electrice in 2020

Mazda va lansa primele vehicule electrice in 2020, intr-o prima faza va lansa doua modele electrice pe baza de baterii, unul 100% electric, iar altul care va combina o baterie cu un motor Mazda rotativ de dimensiuni mici, usor si extrem de silentios,.

LOVITURA DURA incasata de BMW, Mercedes, Porche si VW: Vanzarile de MASINI ELECTRICE HIBRIDE, OPRITE!

Marile companii care comercializeaza automobile cu propulsie hibrid plug-in cu incarcare la priza) au incasat o lovitura extrem de dura dupa intrarea in vigoare a noilor standarde de testare WLTP. Din.

NEREGULI GRAVE la DGASPC Ilfov. Peste 7.500 de persoane cu handicap risca sa nu-si mai primeasca indemnizatiile de anul viitor

Un control desfasurat timp de 3 luni la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Ilfov a scos la iveala numeroase deficiente, de la lipsa strategiei, transparentei sau.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )