Libnet.ro
UNICEF

10:15

Scaderi record pe piata auto europeana la cei care nu au fost pregatiti pentru noua procedura de testare a vehiculelor

Hotnews Hotnews,
 Scaderi record pe piata auto europeana la cei care nu au fost pregatiti pentru noua procedura de testare a vehiculelor

Luna septembrie a fost cu totul speciala pe piata auto europeana, marci precum Audi si Alfa Romeo inregistrand si scaderi de 60% la inmatricularile de masini noi, piata totala scazand cu 23%. Anomalii au aparut din cauza ca toata lumea s-a grabit sa inmatriculeze masinile pana la 1 septembrie cand au intrat in vigoare noile norme de omologare WLT, mult mai exigente. Grupul Volkswagen este cel mai nepregatit, in timp ce luna trecuta Peugeot-Citroen a fost in premiera numarul unu la livrari. continuă pe Hotnews

Cine trebuie sa prezinte cifrele pe Legea Offshore: cei care si dau cu parerea la TV sau Ministerul Finantelor?

Seful PSD Liviu Dragnea a spus miercuri, insistand pe idee, ca Legea Offshore trebuie discutata pe cifre, acuzandu-i pe cei care isi dau cu parerea ca nu au facut niciun calcul. Din pacate, foarte multi dintre cei care si-au dat cu parerea la TV sau pe holuri nu au facut niciun fel de calcul, a afirmat seful PSD. Ceea ce nu spune Dragnea e ca nu comentatorii de la TV trebuie sa prezinte cifrele care stau la baza Legii Offshore, ci Ministerul Finantelor. in ciuda solicitarilor insistente ale grupurilor parlamentare, cu exceptia PSD, Ministerul Finantelor nu a venit cu niciun studiu serios care sa fundamenteze o varianta sau alta a legii.

DEZASTRU pe piata AUTO! Scandalul masinilor DIESEL a explodat: Amenzile au atins un nivel RECORD

Scandalul Dieselgate este departe de a se incheia! Audi, divizie a grupului german Volkswagen AG, a primit o amenda in valoare de 800 de milioane de euro 927 de milioane de dolari), masura care va lovi.

DACIA a dat lovitura pe piata auto! Nu are RIVAL in Marea Britanie

Dacia Sandero a fost desemnata drept masina din clasa mica ce ii multumeste cel mai mult pe britanici, potrivit unui sondaj realizat de presa de specialitate din Regat. Posesorii de Dacia Sandero din Marea.

Veste proasta pentru cei care utilizeaza Android

Google va cere bani producatorilor de smartphone-uri si tablete din Europa pentru a putea instala sistemul de operare Android. Decizia gigantului american vine dupa ce Comisia Europeana a amendat Google cu 4,34.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )