Libnet.ro
UNICEF

12:30

ATENTIE ROMANI! Amenzi uriase pentru cei care au masina la mana a doua: Ce trebuie sa faci URGENT!

B1 B1,
ATENTIE ROMANI! Amenzi uriase pentru cei care au masina la mana a doua: Ce trebuie sa faci URGENT!

Romanii care cumpara masini la mana a doua risca amenzi usturatoare daca nu anunta tranzactia in 90 de zile. in acest caz inmatricularea vehiculului se suspenda de drept pana la data transcrierii. continuă pe B1

Sfaturile sefului ANPC pentru cei care mannca la fast-food

Directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC) Paul Anghel atrage atentia asupra produselor fast-food si ii sfatuieste pe consumatori ca atunci cand cumpara din magazinele sau restaurantele specializate astfel de produse sa se asigure ca vanzatorul este echipat corespunzator, cu halat de protectie, boneta si, mai ales, manusi de protectie curate sau de unica folosinta, transmite news. ro.

Zariti pisica in aceasta imagine? Putini sunt cei care o gasesc

Pentru a va antrena creierul, acest exercitiu este extraordinar de bun. Printre zeci de bufnite, se afla o pisica. Putini sunt cei care reusesc sa o gasesca usor. Dumneavoastra zariti pisica.

Tariceanu: Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza; PNL strnge semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Timisoara, ca Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza, ci este sustinut de ALDE, in timp ce PNL face campanie de strangere de semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza, transmite Agerpres.

Tariceanu: Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza; PNL strange semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Timisoara, ca Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza, ci este sustinut de ALDE, in timp ce PNL face campanie de strangere de semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza.

Atentie, romani! Noi conditii la cumpararea terenurilor agricole. Nu vor putea fi revandute decat in anumite conditii

Senatul a adoptat marti o propunere legislativa care vizeaza masuri de reglementare a vanzarii terenurilor agricole situate in extravilan. Propunerea legislativa a fost adoptata cu 89 de voturi pentru,.

Alina Gorghiu, despre marele miting pentru sustinerea premierului Dancila: Cei care inca mai cred in mitingurile PSD au toate sansele de a incarunti asteptand

Senatorul PNL Alina Gorghiu considera ca marele miting anuntat de PSD pentru sustinerea premierului Viorica Vasilica Dancila nu va mai avea loc, asa cum nu au avut loc nici mitingurile impotriva statului paralel.

Victor Ponta, dupa achitarea lui Tariceanu: Ce se intampla cu cei care acuza fara probe?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa decizia Instantei Supreme de achitare a presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care acesta este acuzat de marturie mincinoasa. Ponta,.

ANUNT de ultima ora despre CASTIGATORUL EXATLON: Cei care s-au intors acasa au spus ca...

Proaspat intorsi acasa de la Exatlon, Larisa si Valentin au declarat ca sunt mandri de performanta pe care au avut-o in cadrul celei mai dure competitii televizate. Mi-e clar faptul ca cele trei luni.

Finantare de pna la 200.000 de euro pentru firmele care dezvolta senzori, componente electronice sau obiecte inteligente

DIATOMIC, reteaua europeana a centrelor de inovare digitala, distribuie 1,5 milioane de euro pentru startup-urile si IMM-urilor care dezvolta componente electronice, senzori, obiecte inteligente pentru sectoarele sanatatii, agroalimentare si de productie. Afacerile pot aplica pana pe data de 15 iunie.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat marti pe piata interbancara la nivelul de 2,75%, de la 2,74% pe an cat era luni, potrivit.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )