Libnet.ro
UNICEF

12:31

Dacia Duster 2020. Un nou Duster lansat anul acesta

B1 B1,
Dacia Duster 2020. Un nou Duster lansat anul acesta

Dacia Duster va avea o noua versiune chiar din prima luna a anului 2020. Informatiile au aparut in presa franceza. Dacia lanseazao versiune pe GPL a noului Duster. Galeria Foto Dacia pregateste MAREA. continuă pe B1

Nominalizarile Oscar 2020. Cine va castiga anul acesta?

Ieri au fost anuntate oficial nominalizarile la Premiile Oscar, ceremonie ajunsa anul aceasta la editia cu numarul 92. Iata ce actori si productii au sanse sa castige mult-ravnitele statuete de aur! .

Impresii despre Dacia Duster pe GPL: SUV-ul low cost e acum si mai ieftin

Dacia Duster pe GPL a fost cea mai asteptata masina a producatorului la inceputul anului. E tot low cost, daca o compari cu modele similare, dar acum e si mai ieftina dintr-un singur.

DIETA premierului britanic. Cate kilograme si-a propus Boris Johnson sa dea jos anul acesta

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, are doua mari dorinte pentru anul acesta: sa scoata Marea Britanie din Ue si . sa slabeasca. Johnson spune ca nu va trece la veganism pentru ca adora sa manance.

Apple va vinde anul acesta iPhone-ul cu numarul 2 miliarde

Piata telefoanelor inteligente este uriasa. O demonstreaza si urmatoarea stire. La 13 ani de la prezentarea primului model de iPhone, Apple are sanse mari ca anul acesta sa vanda iPhone-ul cu numarul 2 miliarde.

Simulare Evaluare Nationala 2020: Elevii de clasa a VIII-a vor sustine simularea in martie Este eliminata simularea pentru clasa a VII-a ( proiect)

Elevii de clasa a VIII-a vor sustine simularea pentru Evaluarea Nationala 2020 inainte de vacanta de Paste, in ultima saptamana din luna martie, potrivit unui proiect de ordin discutat in Consiliul de Dialog Social de la Ministerul Educatiei, obtinut de HotNews. Anul acesta, MEC nu mai organizeaza simulare pentru clasa a VII-a, din cauza ca elevii de clasa a VII-a vor sustine examenul dupa o alta programa scolara. Simulare Bacalareat 2020: Examinarea va avea loc in ultima saptamana din martie Pentru clasa a XI-a simularea se organizeaza facultativ in maiSimulari Evaluare Nationala si Bacalaureat 2020. Ministerul Educatiei vine cu precizari: Simularile pentru clasa a VII-a si a XI-a vor organizate la nivel judetean, cu subiect unic.

Cineastul american Spike Lee, presedintele juriului Festivalului de Film de la Cannes de anul acesta

Cineastul si activistul american Spike Lee va fi presedintele juriului celei de-a 73-a editii a Festivalului de Film de la Cannes, care va avea loc intre 12 si 23 mai.

Intesa Sanpaolo nu vede oportunitati de fuziuni in Europa, anul acesta

Banca italiana Intesa Sanpaolo SpA nu vede vreo oportunitate de fuziune sau achizitie in Europa, in 2020, potrivit directorului executiv al institutiei financiare, Carlo Messina, citat de Reuters.

FOTO Au reinceput lucrarile la soseaua de centura a Targovistei, iar edilii anunta ca proiectul va fi finalizat anul acesta

Dupa 11 ani de la debutul constructiei la soseaua de centura a Targovistei, au fost reluate lucrarile. Primarul Cristian Stan a declarat ca lucrarile vor fi finalizate in acest an, bazandu-se pe faptulca proiectul mare a fost spart in alte cinci mai mici, care vor fi executate de firme diferite.

P and G reinventeaza experientele pentru consumatori, la Consumer Electronics Show 2020

P and G a demonstrat, la evenimentul Consumer Electronics Show, de anul acesta, cum combina cunostintele despre preferintele consumatorilor cu tehnologia de ultima generatie pentru a dezvolta produse inovatoare, conectate, care transforma experientele de zi cu zi, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Un oras din Romania a fost nominalizat pentru cea mai buna destinatie turistica europeana in 2020

Sibiul intra anul acesta in competitie pentru a deveni cea mai buna destinatie turistica europeana alaturi de mari metropole ale continentului, cum ar fi Viena, Atena, Rotterdam, Paris, Roma, Berlin, Madrid, Praga sau Reykjavik.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )