Libnet.ro
UNICEF

18:30

Acesta este noul BMW 330e: propulsie hibrida cu 252 de cai si consum de 1.7 litri/100 de kilometri

Auto Ro Auto Ro,
Acesta este noul BMW 330e: propulsie hibrida cu 252 de cai si consum de 1.7 litri/100 de kilometri

Bavarezii de la BMW au publicat primele informatii si imagini oficiale cu versiunea hibrida a sedanului Seria 3. Acesta poate parcurge pana la 60 de kilometri fara sa consume vreun strop de benzina. continuă pe Auto Ro

Andrei Creci este noul director interimar al Societatii de Transport Bucuresti

Andrei Creci este noul director interimar al Societatii de Transport Bucuresti fostul RATB), potrivit unei decizii luate miercuri de Consiliul de Administratie al companiei. Fostul director, Adrian Sorin Mihail, a plecat la conducerea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Bucuresti Ilfov ADIBI. Andrei Creci este jurist de profesie, iar in ultimii ani a fost director general SC ELECTROCENTRALE GRUP SA, consilier al fostului director RATB, vicepresedinte Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Confidential si director executiv al Directiei Juridic din Primaria Capitalei.

Mihai Gadea: Acesta este Breaking News-ul care loveste ca un traznet Romania

Finlanda a anuntat, prin vocea premierului sau, ca in contextul tensiunilor politice din Romania, este pregatia sa preia presedintia Consiliului Europei, in cazul in care Romania ar decide ca nu poate sa.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )