Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dacia electrica, in 2021-2022. Anunt oficial

Hotnews Hotnews,
 Dacia electrica, in 2021-2022. Anunt oficial

Primul automobil electric Dacia va fi lansat pe piata in 2021-2022 si va fi o masina mica, de oras, reiese dintr-un anunt oficial al Grupului Renault. Modelul Dacia electric va fi cel mai probabil bazat pe versiunea electrica a lui Renault Twingo, numita Twingo Z. , programata spre lansare in 2020 o noua generatie). Cel mai probabil acest model Dacia Z. va fi prezentat la final de 2021, iar comercializarea efectiva va demara in 2022, dupa cum reiese din anuntul grupului auto francez vezi foto). continuă pe Hotnews

Cand se lanseaza oficial Dacia electrica. Renault a facut astazi anuntul despre Dacia Urban City car

Anuntul a fost facut oficial, Dacia electrica va aparea in curand pe piata. Renault confirma ca Dacia Urban City car este o masina cu totul si cu totul exceptionala. Care este data de lansare? Cand se lanseaza oficial Dacia electrica S-a confirmat construirea unui model Dacia cu propulsie full electrica, nu electrificarea unui model deja .

Dacia electrica a fost anuntata si este pe drum. Ce pret va avea si, mai ales, ce e special la aceasta

Dacia electrica e deja in planurile Renault. Mai multi directori ai companiei au vorbit despre asta. Acum avem si-o perioada in care s-o asteptam. Ce s-a presupus pana acum despre Dacia.

Dacia electrica, anuntata oficial: tot ce trebuie sa stii despre Urban City Car

Da, s-a vorbit mult in ultima vreme despre primul model electric de la Dacia. Iar anuntul mult-asteptat de la Renault a venit pe cale oficiala. Dacia a tot sa dezvaluie momentul in care va.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )