Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tesla are ambitii mari pentru 2020 cu o tinta de livrari de jumatate de milion de unitati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tesla are ambitii mari pentru 2020 cu o tinta de livrari de jumatate de milion de unitati

Tesla anticipeaza ca va livra peste 500. 000 de masini in 2020 si anunta ca autonomia oficiala a SUV-ului electric Model Y in versiunea cu tractiune integrala va fi cu peste 12% mai mare decat cea stabilita initial. continuă pe Wall-Street Ro

Vlad Voiculescu: Bugetul Gabrielei Firea pentru 2020 - absurdul si minciuna in cifre La fel ca un jucator de pacanele, este posibil sa inceapa sa vanda de prin casa

Candidatul PLUS la Primaria Capitalei, Vlad Voiculescu, a sustinut luni ca bugetul facut public de Gabriela Firea pentru 2020 la Primaria Capitalei este pur si simplu absurdul si minciuna in cifre si o gluma proasta, nefiind sustinut. El a spus ca, la fel ca un jucator de pacanele care nu se poate stapani si nu poate sa acopere ceea ce promite, este posibil ca Gabriela Firea sa inceapa sa vanda de prin casa.

HOROSCOP. Reusite mari pentru aceste 5 zodii in luna FEBRUARIE

Luna februarie vine cu schimbari importane pentru 5 zodii. A doua luna a anului vine cu experiente noi, oameni noi si multe surprize neasteptate din partea celorlati. Putem spune ca este un inceput de an compromitator pentru aceste zodii.

KRISTALINA GEORGIEVA, FMI: Bulgaria are sanse mari sa adere la euro in 2023

Directoarea generala a Fondului Monetar International FMI), bulgaroaica Kristalina Georgieva, a calificat duminica drept plauzibil obiectivul de aderare a Bulgariei la zona euro in 2023, intr-un interviu acordat postului de radio public bulgar BNR, citat de AFP, potrivit Agerpres.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )