Libnet.ro
UNICEF

13:30

Revine CEA MAI IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

B1 B1,
Revine CEA MAI IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Dacia 1300 este una dintre masinile care au scris istorie in Romania. Aproape doua milioane de unitati ale modelului realizat pe baza lui Renault 12 au fost produse in diverse versiuni la Mioveni intre 1969 si. continuă pe B1

Care este cea mai vanduta masina din lume. Circula si in Romania FOTO VIDEO

In prima jumatate a anului, Toyota Corolla a reusit sa urce pe prima pozitie a clasamentului celor mai vandute masini la nivel global. Specialistii spun ca aceasta crestere in clasament este o urmare a revenirii modelului, in Europa, la numele Corolla, in loc de Auris.

Cel mai nou cuplu din Romania. Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort

Mihai Gruia, ex-Akcent, a fost surprins de fotoreporteri cu noua iubita, dupa ce a divortat de sotia sa, Laura, alaturi de care a stat 10 ani. Cel mai nou cuplu din Romania: Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort Mihai Gruia, component al trupei Akcent, si-a surprins fanii cand a anuntat ca vrea .

Care este cea mai profitabila masina din industria auto mondiala FOTO VIDEO

Constructorul german de masini sport Porsche are in portofoliu modelul cel mai profitabil din industria auto mondiala. Cu un volum de aproape 39. 000 de unitati vandute, celebrul 911 a adus peste 2 miliarde de euro in conturile Porsche.

SOC pe piata valutara! Dolarul, cea mai mare valoare din ultimii 3 ani

Soc pe piata valutara. Dolarul american a ajuns la cea mai mare valoare din ultimii trei ani. BNR anunta, joi, un curs de referinta de 4. 3418 leidolar, cea mai mare valoare din 28 decembrie 2016.

Bancile sud-africane pregatesc cea mai mare greva din ultimii 99 de ani

Bancile sud-africane isi indeamna clientii sa utilizeze canalele digitale intrucat industria se pregateste de o masura de protest estimata sa fie cea mai mare greva din 1920 pana acum, potrivit Bloomberg.

VIDEO Golul anului, marcat de un pusti nascut la Oradea: FIFA a desemnat cea mai spectaculoasa reusita din 2019

Lionel Messi Barcelona), Juan Quintero River Plate) si Daniel Zsori Debrecen) au fost nominalizati de forul mondial pentru cea mai frumoasa executie care a trimis mingea in plasa, iar castigatorul a fost pustiul de doar 18 ani.

Gala de anul acesta a premiilor Primetime Emmy, cea mai scazuta audienta din toate timpurile

Gala de anul acesta a premiilor Primetime Emmy, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, a in.

Subiectele zilei: Pesta porcina, combatuta in Gorj cu covorul persan; A doua cea mai mare gara din tara a ajuns raiul infractorilor si boschetarilor dupa ce a ramas fara paza; Atitudine sfidatoare. Orasul unde primarii aproba concesiuni cu dedicatie pent

Jale in Iasi: Unii cu chibzuiala, altii cu mana intinsa pentru lefurile functionarilor. Vladimir Socor: Nu se poate vorbi despre o reorientare a R. Moldova catre Rusia, dar este loc de crestere in planul exporturilor.

Serie Hotnews. De ce copiii din Romania vor sa fie vloggeri si viseaza sa ajunga milionarii internetului

Daca ai intreba un copil de cinci pana la zece ani ce viseaza sa fie si ar spune ca vrea sa fie vlogger, ai intelege de ce? Probabil ca nu. Dar copiii vor sa fie vedete pe internet. Si daca tot nu mai viseaza sa fie astronauti, ca Neil Armstrong, atunci ca cine vor sa fie? O sa-ti detaliez mai jos cine sunt vloggerii din Romania care au cel mai mare succes si cu ce anume se ocupa ei.

VIDEO Niculescu, calificare in forta la Taskent: Urmeaza duelul cu cea mai cunoscuta lesbiana din circuit

Romania a abordat turneul de la Taskent Uzbekistan) cu trei sportive pe tabloul principal: Sorana Cirstea 96 WTA), Irina Begu 117 WTA) si Monica Niculescu 106 WTA). Doua dintre ele sunt in turul II.

ştiri din Auto

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )