Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gratiela Gavrilescu: O noua taxa auto va intra n vigoare ntre 1 ianuarie 2019 si 31 martie 2019

Hotnews Hotnews,
 Gratiela Gavrilescu: O noua taxa auto va intra n vigoare ntre 1 ianuarie 2019 si 31 martie 2019

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, joi, ca o noua taxa auto va intra in vigoare de la 1 ianuarie-31 martie 2019, urmand sa fie nu doar o taxa pe norma de poluare, ci se vor lua in calcul si capacitatea cilindrica, dar si alte componente a masinilor, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Gratiela Gavrilescu: O noua taxa auto, la inceputul anului 2019

Ministrul Mediului, Gratie Gavrilescu a declarat, joi, la Punctul de intalnire, ca o noua taxa auto va intra in vigoare la inceputul anului 2019. Nu se va tine cont doar de norma de poluare. Specialistii.

DEZASTRU pentru SOFERI: Ministrul Mediului anunta o NOUA TAXA AUTO! Cand va intra in vigoare si ce trebuie sa verifici URGENT

Vesti proaste pentru soferii romani. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu a anuntat joi seara ca o noua taxa auto va intra in vigoare de la inceputul anului viitor. Oficialul guvernamental a precizat ca.

Gratiela Gavrilescu, despre Programul Rabla. Cu cat s-a suplimentat bugetul

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a prezentat, joi, la Punctul de intalnire, principalele noutati pe care le aduce noul Program Rabla. in prima parte a anului, cand am alocat bugetul, am aprobat suma.

Gratiela Gavrilescu, mesaj pentru PSD. Cine ar trebui sa intre in cursa pentru Cotroceni

Ministrul mediului, Gratiela Gavrilescu, afirma ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, are cel mai bun profil de presedinte al Romaniei, dar sustine ca inca este devreme sa se vorbeasca despre desemnarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )