Libnet.ro
UNICEF

23:00

LOVITURA pentru soferi! Abia se va mai putea circula dupa noua TAXA de COSMAR! MILIOANE DE ROMANI afectati

B1 B1,
LOVITURA pentru soferi! Abia se va mai putea circula dupa noua TAXA de COSMAR! MILIOANE DE ROMANI afectati

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca o noua taxa auto va intra in vigoare de la 1 ianuarie - 31 martie 2019, precizand ca incas e lucreaza la forma finala, dar si formula de. continuă pe B1

Masinile DIESEL, interzise oficial: Situatie fara iesire pentru ROMANIA. Cat mai poti circula in marile orate si in Bucuresti

Proprietarii germani de masini Diesel sunt panicati dupa ce au aflat ca acestea urmeaza sa fie interzise. Astfel, incep sa scape autoturisme cat mai repede cu putinta, multe din ele ajungand in Romania,.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Anuntul trist a fost facut de Comisia Europeana. Cat mai poti circula in Romania...

In cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi, este de parere Comisarul european pentru piata interna si industrie. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in.

Adina Florea: Nu s-au exercitat niciodata presiuni asupra mea si mi-e greu sa cred ca dupa 28 de ani cineva ar mai putea

Adina Florea, procurorul propus de ministrul Justitiei pentru sefia DNA, spune ca este onorata de propunere si ca este pregatita sa isi desfasoare activitatea profesionala in respectul legii, cu foarte multa buna-credinta si foarte multa maturitate. Nu s-au exercitat niciodata presiuni asupra mea si mi-e greu sa cred ca dupa 28 de ani cineva ar mai putea sa exercite presiuni asupra mea, de vreun fel, afirma ea.

Lovitura pentru Bianca Dragusanu! Tristan SPALA PE JOS cu imaginea ei: Ce declaratie a putut face iubi despre CELULITA si bikini...

Desi Tristan Tate isi traieste varsta de aur a petrecerilor in Romania, ia la misto tara care l-a primit cu mai multa atentie decat ar merita. Dupa ce a petrecut pana in zori intr-un club din.

DEZASTRU pentru SOFERI: Ministrul Mediului anunta o NOUA TAXA AUTO! Cand va intra in vigoare si ce trebuie sa verifici URGENT

Vesti proaste pentru soferii romani. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu a anuntat joi seara ca o noua taxa auto va intra in vigoare de la inceputul anului viitor. Oficialul guvernamental a precizat ca.

VESTI BUNE pentru soferi! Plafonul pentru programul Rabla a fost MAJORAT

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu a anuntat ca plafonul pentru programul Rabla a fost majorat cu 200 de milioane, permitand achizitionarea a 30. 000 de masini noi. in prima parte a programului au fost.

Eugen Teodorovici, lovitura pentru Klaus Iohannis: Nu se mai intampla nimic

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca a luat in calcul varianta in care rectificarea bugetara va fi atacata la Curtea Constitutionala, dar precizeaza ca si daca judecatorii CCR ii vor da.

Lovitura pentru VIKTOR ORBAN! Mesaj transant de la Bruxelles: Nu va exista un tratament favorabil

Conservatorul german Manfred Weber, care aspira sa devina viitorul presedinte al Comisiei Europene, a exclus joi orice tratament favorabil pentru premierul ungar Viktor Orban in chestiuni care afecteaza valorile.

Germania a aprobat PLAFONAREA CHIRIILOR in marile orase. Senatorul Daniel Zamfir: Asa cevaaa... Puteti sa va TAVALITI pana nu veti mai putea! Dati share!

Senatorul Daniel Zamfir ALDE) reactioneaza dupa Guvernul de la Berlin a aprobat, miercuri, un act normativ care este destinat sa tina in frau majorarea semnificativa a chiriilor in marile orase, un fenomen ca.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )