Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ordonanta Militara 8. Vesti bune pentru comertul auto si service-uri

B1 B1,
Ordonanta Militara 8. Vesti bune pentru comertul auto si service-uri

Ordonanta Militara 8 privind masuri de prevenire a raspandirii COVID-19 a fost publicata vineri in Monitorul Oficial, moment in care a intrat in vigoare. Potrivit art. 1, romanii vor putea iesi din case. continuă pe B1

Vesti bune pentru iubitorii fotbalului. Campionatul din Belarus se vede in Romania

Iubitorii fotbalului din tara noastra pot din nou urmari fotbal in direct pe micile si marile ecrane.

Marcel Vela a anuntat o noua ordonanta militara referitoare la restrictiile de circulatie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat o noua ordonanta militara referitoare la restrictiile de circulatie, urmand ca circulatia in afara locuintei dupa ora 22:00 sa fie permisa pentru cei care se ocupa cu pescuitul comercial si pentru apicultori.

Ordonanta militara 8. Cele mai noi prevederi si masuri ale autoritatilor romane

Guvernul pregateste o noua ordonanta militara in contextul crizei generate de noul coronavirus COVID-19). Este vorba despre Ordonanta Militara nr. 8 ale carei prevederi vor fi anuntate, miercuri, de.

Cat a riscat un barbat pentru nici un metru cub de lemne. Ordonanta militara i-a agravat situatia

Un barbat de 38 de ani, din Dambovita, a fost sanctionat de politisi pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 1712010, iar masurile luate impotriva sa au fost inasprite de Ordonanta Militara.

Companie agricola din Teleorman: Fermierii vor fi pagubiti de Ordonanta Militara 8

Fermierii din Romania vor avea de suferit din cauza interzicerii exportului de cereale prin ordonanta militara 8, emisa vineri de autoritatile romane, pretul acestor produse urmand sa scada artificial, reclama o companie agricola din judetul Teleorman, careia i-a fost blocata o tranzactie externa.

Lista produselor interzise la export prin Ordonanta militara 8: De la cereale pana la biscuiti cu cacao

Ordonanta militara 8 a fost publicata vineri dimineata in Monitorul Oficial. Aceasta cuprinde si o lista cu produse agroalimentare pentru care se interzice exportul pe perioada starii de urgenta. Sunt interzise inclusiv produsele de patiserie.

Ordonanta militara 8. Se suspenda exportul de grau, faina, zahar si ulei

Ordonanta militara 8, anuntata in seara zilei de joi, 9 aprilie 2020, blocheaza exporturilor pentru .

Ordonanta Militara nr. 8: Pietele agroalimentare raman deschise. Se suspenda exportul de grau si orez VIDEO

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, secretarul de stat Bogdan Despescu si secretarul de stat Raed Arafat anunta, luni seara, a opta Ordonanta Militara,care include noi masuri adoptate pentru ca Romania sa traverseze cat mai bine pandemia de COVID-19. Astfel, ministrul de Interne a anuntat ca in perioada starii de urgenta pietele vor ramane deschise, dar se suspenda exportul de grau si orez.

Ordonanta Militara numarul 8. Marcel Vela: Stand in casa, vom reusi sa intram mai repede in normalitate

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a declarat joi, la sediul MAI, ca a fost pregatita o noua ordonanta militara.

VIDEO Ordonanta militara nr 8: Marcel Vela: Se prelungeste interdictia zborurilor spre Spania cu inca doua saptamani

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a anuntat in aceasta seara Ordonanta Militara cu nr 8. Printre masurile cele mai importante amintim: se suspenda cumpararea de pachete majoritare de actiuni la companiile energetice; se interzice exportul de cereale, de produse de panificatie si de ulei; se prelungeste interdictia zborurilor spre Spania cu inca doua saptamani si Ministerul Transporturilor va aviza orice transport aerian, chiar daca aeroporturile sunt in subordinea Consiliului Judetean.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )