Libnet.ro
UNICEF

14:30

Schimbare BOMBA a Codului Rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta...

B1 B1,
Schimbare BOMBA a Codului Rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta...

Noi prevederi privind codul rutier au intrat in vigoare. O schimbare majora este cea a platii amenzilor. Astfel, de acum, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de lege, in. continuă pe B1

Amenzi uriase, in Sectorul 3 al Capitalei. Ce nu mai au voie sa faca cei care locuiesc aici sau sunt in trecere

Decizie fara precedent pentru sectorul la carma caruia se afla Robert Negoita. Vor fi date amenzi uriase in Sectorul 3 al Capitalei tuturor celor care nu vor respecta regulile. Nu conteaza ca e vorba despre locuitori sau turisti. Amenzi uriase, in Sectorul 3 al Capitalei! Anuntul oficial a fost facut in prima zi de octombrie.

Cod Rutier 2019. Amenzi usturatoare pentru soferii care arunca gunoaie pe geam sau tin animalele pe scaunul din fata

Codul Rutier prevede amenzi usturatoare pentru soferii care arunca gunoaie pe geam sau tin animalele de companie pe scaunul din fata. Sanctiuni risca si cei care fac semne obsece in trafic sau injura alti participanti la trafic. Aceste fapte se incadreaza in clasa a IV-a de amenzi de la 9 la 20 de puncte). Cod .

Smiley, reactie uluitoare la adresa Irinei Rimes, cand a vazut-o plangand: Suferi tu pentru toti prostii?

Smiley a surprins pe toata lumea cu un sfat deosebit in privinta Irinei Rimes. Acesta a vazut-o plangand si a sarit imediat cu o povata deosebita pentru tanara artista, pentru a o scoate din starea profuna si trista in care a reusit o concurenta sa o bage. Cum s-a petrecut totul si de le ce .

E OFICIAL! Amenzi URIASE pentru folosirea expresiilor strain ilegal si du-te inapoi in tara ta!

Autoritatile din New York au declarat ca locuitorii metropolei sunt pasibili de amenzi de pana la 250. 000 de dolari daca folosesc termeni precum strain ilegal cu intentia de a injosi, a umili sau a.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )