Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toti soferii romani au fost luati prin surprindere! Din aceasta saptamana e lege: Deja esti obligat sa faci acest lucru

B1 B1,
Toti soferii romani au fost luati prin surprindere! Din aceasta saptamana e lege: Deja esti obligat sa faci acest lucru

Luni a intrat in vigoare Legea nr. 109/2018, promulgata inca din luna mai. Astfel, potrivit noilor prevederi, soferii care au nevoie de un duplicat al cartii de identitate a masinii nu vor mai trebui sa obti. continuă pe B1

Presa franceza a dezvaluit adevarul despre noua masina Dacia: Toti soferii romani sunt direct afectati! Ce se va intampla in 2019...

Prima imagine cu Dacia Sandero, care va fi lansata in 2019, a fost publicata de revista franceza Auto Plus. Masina se prezinta ca un SUV/crossover compact si seamana cu un Stepway. Initial, s-a crezut ca.

E LEGE! Intra in vigoare de LUNI. Reguli NOI pentru SOFERII romani! De azi, NU mai e nevoie sa...

Un proiect care fost promulgat inca din luna mai va intra in vigoare luni, pe 16 iulie. Este vorba despre Legea nr. 109/2018 care modifica o Ordonanta a Guvernului din anul 2000 si care a aparut deja in Monit.

PANICA printre soferii romani: Se schimba iar regulile pentru ITP! Ce risca acum toata lumea...

Din 20 mai 2018 au intrat in vigoarenoi modificari la legislatia privind ITP-ulmasinilor, ce prevadconditiile in care pot trece masinile de inspectie si regimul de.

Trump, naintea ntlnirii cu Putin: Relatia cu Rusia nu a fost niciodata mai rea din cauza stupiditatii SUA

Cu doar cateva ore inainte de intalnirea cu presedintele rus Vladimir Putin, Donald Trump a calificat relatia SUA-Rusia ca fiind cea mai rea din istorie dand vina pe nesabuinta si stupiditatea de care ar fi dat dovada americanii in ultimii ani.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )