Libnet.ro
UNICEF

12:00

Premierele Mercedes-Benz de la Salonul Auto de la Tokyo 2017

Auto Ro Auto Ro,
Premierele Mercedes-Benz de la Salonul Auto de la Tokyo 2017

La Salonul Auto International de la Tokyo, Mercedes-Benz ofera o perspectiva asupra viitoarei mobilitati cu o gama larga de premiere. Cu tehnologia hibrida Formula One, masina de la Mercedes-AMG Project ONE arata Viitorul performantei de conducere. smart vision EQ fortwo prezinta o solutie electrica si autonoma pentru un transport local eficient si flexibil, iar conceptul EQA este primul vehicul electric EQ din segmentul compact de la Mercedes-Benz. Si cu modelele de pre-productie ale modelului Mercedes-Benz GLC F-CELL este prezent primul vehicul electric din lume cu celule de combustibil si acumulator electric. continuă pe Auto Ro

Nissan la Salonul Auto de la Tokyo

Dupa prezentarea la nivel mondial a noului Nissan Leaf si a ecosistemului sau electric, cu ocazia ultimului eveniment Nissan Futures 3. 0, Nissan va dezvalui in premiera la Salonul Auto de la Tokyo doua vehicule concept, 100% electrice. Acest fapt evidentiaza intentia Nissan de a se mentine pe pozitia de lider in segmentul vehiculelor electrice si totodata sustine promisiunea facuta de brand Innovation that excites).

Honda la Salonul Auto de la Tokyo, concepte si premiere auto

Honda are multe puncte forte in producerea unei game largi de produse, inclusiv motociclete, automobile, produse electrice si chiar business-jet-uri. Honda va consolida in continuare gama modelelor cu expunere mondiala de motociclete si automobile, care reprezinta una dintre atu-urile Honda si continua sa ofere o gama larga de produse atractive clientilor din intreaga lume.

Mazda dezvaluie CONCEPTUL KAI si VISION COUPE

Mazda a prezentat azi doua concepte la Salonul Auto de la Tokyo 2017. Mazda KAI CONCEPT, in premiera mondiala, un hatchback compact care anunta o noua generatie de vehicule inspirate ale producatorul japonez de masini si Mazda VISION COUPE, un concept de design care a debutat cu o zi in urma in cadrul evenimentului Mazda Design Night 2017.

CURSA CAMPIONILOR - CARREFOUR MILITARI 2017 INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE (P)

Etapa a saptea a INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE, CURSA CAMPIONILOR - CARREFOUR MILITARI 2017, va avea loc in parcarea Parcului Comercial Carrefour Militari, Autostrada Bucuresti - Pitesti, Km 11. 4, Comuna Chiajna, Jud. Ilfov.

Mazda dezvaluie conceptul KAI si Vision Coupe

Mazda a prezentat doua concepte la Salonul Auto de la Tokyo 2017, conceptul KAI si Vision Coupe.

Toyota nu va mai lansa masini cu motoare diesel in Europa

Toyota nu va mai lansa vreodata o alta masina cu motor diesel in Europa, a declarat Didier Leroy vicepresedintele executiv Toyota si omul din spatele CEO-ului Akio Toyoda, la Salonul Auto de la Tokyo. Desi acesta a spus ca vorbeste in nume propriu si nu reprezinta pozitia companiei, el a mai adaugat ca el considera ca succesul firmei reprezentat de hibrizii cu motoare pe benzina si plug-in-urile au dovedit ca nu mai este necesar sa fie oferite motorizari diesel cumparatorilor privati.

Toyota Tj CRUISER este un model care se pozitioneaza la granita dintre van-uri si SUV-uri

Toyota a lansat in premiera la Salonul Auto de la Tokyo, noul concept de genul crossover, Tj CRUISER -un echilibru armonios intre spatiul unui vagon de marfa si aspectul robust al unui SUV.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )