Libnet.ro
UNICEF

15:15

Topul celor 5 CELE MAI BIZARE masini din 2016! (FOTO)

B1 B1,
Topul celor 5 CELE MAI BIZARE masini din 2016! (FOTO)

Noi concepte interesante au venit anul acesta. Constructorii am vrut sa ne ofere viziune loc despre cum ar putea arata masinile in viitor. Rolls-Royce Vision 100 este o masina concept uimitoare intr-o. continuă pe B1

Top 10 cele mai bizare masini din 2016

Constructorii auto ne ofera in fiecare an viziunea lor despre cum ar putea arata masinile in viitor, iar anul acesta au venit cu noi concepte interesante pe care le putem numi chiar bizare.

A murit profesorul Ion Tobosaru, supranumit Sir Toby, discipol al lui Tudor Vianu si una dintre cele mai rafinate voci din lumea teatrului

Estetician format de Tudor Vianu, profesor de vocatie, Ion Tobosaru, care a murit la varsta de 86 de ani, a fost un adevarat aristocrat al catedrei, unul dintre cele mai respectate nume din domeniul teatrologiei. Limbajul sau inconfundabil i-a marcat personalitatea si nimeni dintre cei care l-au ascultat nu ii vor uita eleganta poetica a vocabularului, apreciazaBiroul Asociatiei Internationale a Criticilor de Teatru Teatrologie.

Una dintre cele mai frumoase manechine romance, schimbare fizica radicala (FOTO)

Oana Bercaru, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lumea modei, a renuntat la cariera sa care i-a adus atata succes, in urma cu patru ani, pentru a se dedica in totalitate cresterii fe.

Rechinii capturati de DNA Ploiesti: binomul Ponta-Ghita, Blaga si Pinalti. Ce ascund cele mai sonore dosare de coruptie din Romania

Cotidianul Adevarul continua astazi serialul dedicat Serviciului Teritorial DNA Ploiesti, devenit un exemplu pentru Romania in ceea ce priveste lupta impotruva coruptiei. Institutia, unde lucreaza doar cativa procurori, a punctat cele mai grele dosare din ultimii ani si a reusit sa agate in anchete personaje controversate si foarte influente din lumea politica, a administratiei si Justitiei, dar si din mediul de afaceri.

Rechinii capturati de DNA Ploiesti. Ce ascund cele mai sonore dosare de coruptie din Romania

Cotidianul Adevarul continua astazi serialul dedicat Serviciului Teritorial DNA Ploiesti, devenit un exemplu pentru Romania in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei. Institutia, unde lucreaza doar cativa procurori, a punctat cele mai grele dosare din ultimii ani si a reusit sa agate in anchete personaje controversate si foarte influente din lumea politica, a administratiei si Justitiei, dar si din mediul de afaceri.

Cele mai frumoase femei din Coreea de Nord ajung ofiteri in dirijarea traficului: imaginile tinerelor ajung pe timbre, existand si jucarii cu chipurile lor

Reprezentantele sexului frumos care lucreaza ca ofiteri ai politiei rutiere din Coreea de Nord par a fi coborate direct de pe podiumurile marilor case de moda. Fetele uimesc prin frumusete, participantii la trafic pozand-le si alegand perioadic cea mai frumoasa reprezentanta a institutiei.

VIDEO Incendiu puternic la un cimitir de masini din Richmond, SUA

Un incendiu puternic a izbucnit la un cimitir de masini din Richmond, vineri dimineata, scrie presa locala. Potrivit site-ului KRON4. com, pompierii care incearca sa stinga focul au o misiune dificila, din cauza vantului puternic.

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete i-au fascinat mereu pe admiratorii starurilor. Fanii au incercat, in masura posibilitatilor financiare, sa se inspire de la vedeta preferata.

Cele mai cautate intrebari de beauty in 2016. Ai facut si tu la fel?

Frumusetea a interesat mereu, indiferent cat de prost sau de bun a fost anul. Asa ca iata intrebarile de beauty care au incins internetul in anul 2016, dar si raspunsurile.

Harta RISCURILOR de CALATORIE in 2017 a fost PUBLICATA! Vezi cele mai PERICULOASE tari, dar si unde poti merge in SIGURANTA (FOTO)

Printre cele mai riscante zone pe care turistii ar fi bine sa le evite in anul 2017 sunt Afganistan, Yemen si Mali zonele Tombuctu si Kidal), dar si, marcate cu nivel de risc foarte ridicat si considerate dr.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.227 seconds )