Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO/FOTOGALERIE BMW Vision iNEXT, directia pentru viitor a tuturor marcilor BMW Group

Hotnews Hotnews,
 VIDEO/FOTOGALERIE BMW Vision iNEXT, directia pentru viitor a tuturor marcilor BMW Group

BMW Vision iNEXT reprezinta o noua era a placerii de a conduce. ) Proiectul iNEXT va oferi baza pentru viitor, de pe urma careia intreaga companie si toate marcile sale vor beneficia, a spus Harald Kruger, presedintele Consiliului de Administratie al BMW Group. iNEXT construieste mai departe pe ideea care a luat forma in 2007 cu project i si a evoluat spre lansarea modelului BMW i3 in 2013. in spatele numelui de proiect iNEXT sta o masina de serie care va fi lansata in serie in 2021, dar conceptul BMW Vision iNEXT transcende automobilul de serie si se refera la un spectru mai larg de asteptari legate de automobilele BMW Group. continuă pe Hotnews

SUV-ul superb de la BMW care anticipeaza masinile viitorului

BMW Vision iNext este masina viitorului pe care compania germana o are deja pregatita in garaj. A fost prezentata intr-un mod grandios si iti confera o doza de optimism cu privire la.

VIDEO/FOTOGALERIE Audi e-tron quattro, SUV electric, dezvaluit oficial. Urmeaza alte trei modele pna n 2020

Audi a dezvaluit oficial, in San Francisco, SUA, primul sau automobil electric, SUV-ul Audi e-tron quattro. Preturile pentru piata germana incep de la 79. 800 Euro cu tot cu TVA 19%), iar livrarile vor fi onorate incepand cu al doilea trimestru din 2019. Acesta este primul automobil dintr-o serie de masini electrice Audi. Urmatorul model va fi Audi e-tron Sportback, in 2019, apoi un model ceva mai mare, in 2020, tot compact probabil de dimensiunile unui A4, clasa C-D), iar apoi tot in 2020) va fi lansat modelul Audi e-tron GT un fel de mini Porsche Panamera electric, sub marca Audi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )