Libnet.ro
UNICEF

14:45

DEZBATERE Ce se intampla daca si masina ta Volkswagen cumparata din Romania sau Europa e vizata de scandalul cu emisiile poluante

Hotnews Hotnews,
 DEZBATERE Ce se intampla daca si masina ta Volkswagen cumparata din Romania sau Europa e vizata de scandalul cu emisiile poluante

Cifrele avansate de Volkswagen Group marti, 22 septembrie, arata ca sunt 11 milioane de masini afectate de scandalul DieselGate, legat de emisiile poluante si consumul de carburant. In urma comentariilor primite public de la cititori sau pe e-mail, iata ce trebuie sa stii si care sunt elementele de dezbatere. continuă pe Hotnews

Gorghiu: Daca motiunea de cenzura nu trece, pierde societatea din Romania care in acest moment este vazuta ca oaia neagra a Europei avand un prim-ministru inculpat

Alina Gorghiu a declarat ca daca motiunea de cenzura nu va trece, nu va pierde PNL, ci societatea din Romania, care este vazuta ca oaia neagra a Europei avand un prim-ministru inculpat, infomeaza.

Investigatie RISE Project: Marii producatori de bere din Romania nu fabrica berea folosind doar ingredientele naturale

Reporterii RISE Project au descoperit ca ingredientele din care se face berea nu sunt intotdeauna cele naturale si nici procesul de fabricatie nu este unul bazat pe principii tocmai simple. Declaratii, interviuri si documente obtinute de la persoane care activeaza in marea industrie a berii scot la iveala faptul ca cele patru mari companii producatoare de bere din Romania- Heineken Romania, Ursus Breweries, Bergenbier si Tuborg Romania - nu fabrica berea folosind doar ingredientele naturale.

Sapte galerii de arta din Romania, prezente la un targ international

Sapte galerii de arta din Romania participa la viennacontemporary, targ de arta contemporana axat pe Europa Centrala si de Est, care se desfasoara de joi pana duminica, la Marx Halle din capitala Austriei.

CEE Entrepreneurship Summit 2015, primul eveniment de business networking din Romania dedicat pietei regionale

Business Days, platforma de oportunitati de afaceri din Romania, anunta primul eveniment de afaceri dedicat culturii antreprenoriale din Europa Centrala si de Est, CEE Entrepreneurship Summit 2015. Acesta este primul eveniment din seria Business Days gandit special pentru o audienta internationala, prin participarea unor companii straine, din regiune si nu numai.

Timisoara va avea cea mai inalta cladire din Romania: 155 metri inaltime

La Timisoara au inceput lucrarile de constructie la ansamblul multifunctional Openville, care va avea cea mai inalta cladire din Romania - 155 de metri inaltime si 27 de etaje, informeaza site-ul Timpolis. In prezent, cea mai inalta cladire din tara este Sky Tower, situata in Bucuresti, avand o inaltime de 137 metri.

ANCOM: Peste o treime dintre gospodariile din Romania detin o tableta

Circa 36% din gospodariile din Romania detin o tableta sau mai multe, 73% au cel putin un smartphone, iar 55% laptopuri, potrivit unui studiu al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), scrie Mediafax.

Peste o treime dintre gospodariile din Romania detin o tableta - studiu ANCOM

In 36% dintre gospodariile din Romania exista cel putin o tableta, media fiind de 1,1 tablete/gospodarie, arata un studiu realizat pentru Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM). De asemenea, in 73% dintre gospodarii exista cel putin un smartphone media fiind de 1,5 per gospodarie), iar 55% detin laptopuri. Studiul a fost realizat de International Consulting Expertise in colaborare cu CCSAS, pe un esantion de 1. 549 persoane fizice din Romania, care folosesc servicii de acces la internet la puncte mobile, avand o eroare maxima de +/-2,5%, la un nivel de probabilitate de 95%.

Asiguratorii din Romania, tot mai activi in alte state din UE. Astra Asigurari, cele mai mari subscrieri in strainatate

Societatile de asigurari din Romania au subscris prime brute de asigurare in alte state membre ale Uniunii Europene in valoare de aproximativ 170,6 milioane de lei, ceea ce reprezinta o pondere 3,95% din totalul subscrierilor pentru ambele categorii de.

Prima locomotiva din Romania care functioneaza doar cu ulei vegetal sau biodiesel

Prima locomotiva din Romania al carei motor functioneaza exclusiv cu biodiesel sau ulei vegetal, fara adaos de motorina, a fost dezvoltata si este testata de grupul Grampet.

Numarul asigurarilor din Romania a crescut cu 8,37% fata de trimestrul al doilea din 2014

Piata asigurarilor din Romania a crescut cu 8,73% in primul trimestru al acestui an, cu 5,08% mai mult fata de semestrul al doilea din 2014. Astfel, aceasta a ajuns la 4,32 milioarde de lei, potrivit datelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )