Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tesla Motors, n vizorul justitiei americane din cauza mesajului postat de Elon Musk pe Twitter despre retragerea de pe Bursa a companiei

Hotnews Hotnews,
 Tesla Motors, n vizorul justitiei americane din cauza mesajului postat de Elon Musk pe Twitter despre retragerea de pe Bursa a companiei

Tesla Motors a spus marti ca este vizata de o ancheta a U. Justice Department, dupa ce la inceput de august Elon Musk scria intr-un tweet controversat ca vrea sa scoata compania de pe bursa. Spre final de august Musk a revenit, dar raul fusese deja facut: investitorii s-au infuriat, iar cotatia actiunilor a scazut de atunci cu 30%. Tesla este si in vizorul SEC, arbitrul pietei financiare. Compania poate fi sanctionata dur pentru acest episod care a semanat confuzie in randul investitorilor. continuă pe Hotnews

Badalau: PSD e vulnerabil din cauza lui Liviu Dragnea, a situatiei lui juridice si a modului sau de actiune

PSD este vulnerabil din cauza problemelor lui Liviu Dragnea in justitiei, dar si a modului sau de actiune care a atras oprobriul unei importante parti a societatii romanesti, spune Niculae Badalau, liderul organizatiei Giurgiu, argumentandu-si astfel sustinerea pentru scrisoarea prin care i se cere demisia actualului lider al formatiunii.

Romania face exact invers decat spune directiva UE. Sute de mii de animale salbatice, masacrate INUTIL din cauza pestei porcine

Din cauza pestei porcine, autoritatile au decis omorarea tuturor mistretilor in perimetrul din jurul focarelor. Mai mult, sute de mii de pradatori vulpi, sacali, ciori, cotofene) vor fi ucisi, desi expertii.

Era cald afara si a decis sa mearga la piscina! insa a fost data afara din cauza costumului de baie pe care-l purta: Mi-au spus ca nu trebuie sa ma vada copiii asa

Tori Jenkins a decis sa mearga la piscina impreuna cu iubitul ei. Cei doi aveau abonament lunar la acea locatie insa au avut parte de o surpriza de necrezut. Se pare ca fata a fost data afara din cauza costumului de.

Actrita Ileana Stana Ionescu renunta la teatru din cauza unor probleme de sanatate

Actrita Ileana Stana Ionescu 82 de ani) se retrage din activitatea de scena, din luna septembrie, din cauza unor probleme de sanatate, au anuntat reprezentantii Teatrului National I.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cand folosim corect datorita si din cauza

Ana Iorga a vorbit despre celebra confuzie dintre prepozitia datorita si gruparea prepozitionala din cauza. Cele doua se folosesc in contexte diferite si este important sa le distingem. Fenomenul care se.

Champs Elysees a fost nchis din cauza unui vehicul suspect. Politia a stabilit ulterior ca nu exista nicio amenintare de securitate

Bulevardul Champs Elysees a fost inchis duminica de politia franceza din cauza unui vehicul suspect. Dupa investigarea autoturismului cu sistemul detectare a bombelor si un caine special antrenat, politia a concluzionat ca nu exista niciun pericol de securitate, transmite Reuters.

VIDEO Cel putin 28 de persoane au murit din cauza Taifunului Mangkhut, n Filipine

Cel putin 28 de persoane au murit in Filipine din cauza Taifunului Mangkhut, care a declansat inundatii masive, zeci de case si gospodarii fiind distruse. Taifunul se indreapta catre Hong Kong si coasta de sud Chinei, scrieThe Guardian.

VIDEOUPDATE Cel putin 30 de persoane au murit din cauza Taifunului Mangkhut, n Filipine

Cel putin 30 de persoane au murit in Filipine din cauza Taifunului Mangkhut, care a declansat inundatii masive, zeci de case si gospodarii fiind distruse. Taifunul se indreapta catre Hong Kong si coasta de sud Chinei, scrieThe Guardian.

SOCANT! Cati porci au fost ucisi din cauza pestei porcine...

In prezent, in Romania pesta porcina africana evolueaza in 13 judete. Mai exact, sunt 927 focare in 227 de localitati, fiind ucisi, pana in prezent, 311. 869 de porci din exploatatii comerciale si.

Dan Bittman, calcat in picioare din cauza PSD

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, Dan Bittman, a picat in mijlocul unui scandal urias fiindca a prezentat un eveniment al Primariei Sectorului 5. De acolo, a inceput sa primeasca tot.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )