Libnet.ro
UNICEF

17:00

De azi incepe ridicarea masinilor. LISTA COMPLETA a strazilor vizate

B1 B1,
De azi incepe ridicarea masinilor. LISTA COMPLETA a strazilor vizate

Ainceput ridicarea masinilor pe strazile Capitalei. Actiunea demarata de primarie vizeaza masinile parcate ilegal pe nu mai putin de 350 de artere din Bucuresti. continuă pe B1

Luni incepe ridicarea masinilor parcate neregulamentar in Bucuresti

Luni, 26 august, Primaria Capitalei va incepe ridicarea masinilor. Cei de la PMB spun ca vor ridica masinile care vor bloca institutii, cai de acces sau traficul STB, si nu se vor transforma in hingheri. Ridicarea se va face non-stop si va costa 500 de lei pentru un autoturism, scrie Mediafax.

Atentie, soferi! Luni incepe ridicarea masinilor parcate ilegal

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Compania Municipala Managementul Transportului Bucuresti, va pune in aplicare, incepand cu data de 26 august, prevederile Regulamentului privind ridicarea, transportul,.

A inceput ridicarea masinilor in Bucuresti: cat te costa si de ce trebuie sa te feresti

Incepand de astazi, 26 august 2019, Primaria Capitalei va incepe ridicarea masinilor intr-o varietate de circumstante. Ca sa eviti un scenariu costisitor, trebuie sa ai in vedere cateva.

Firea da de greu! Avocatul Poporului, despre ridicarea masinilor parcate ilegal

Lovitura dura pentru Gabriela Firea! Avocatul Poporului face declaratii despre masinile parcate neregulamentar. Acesta aduce avertizari dure pentru primarul general al Capitalei. De asemenea, a mai solicitat reprezentantilor administratiei publice locale o lista de lucruri. Ce spune Avocatul Poporului despre ridicarea masinilor parcate ilegal? Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si solicita Prefectului Municipiului Bucuresti .

Avocatul Poporului cere prefectului de Bucuresti sa atace hotararea Consiliului General pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar

Avocatul Poporului cere prefectului de Bucuresti sa atace in contencios hotararea Consiliului General privind ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe strazile orasului, aratand ca ridicarea acestor autoturisme nu poate fi dispusa de catre politistii locali, ci numai de politistii rutieri.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )