Libnet.ro
UNICEF

07:45

OMV Petrom isi extinde prezenta Upstream in regiunea Marii Negre, prin intrarea in Bulgaria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OMV Petrom isi extinde prezenta Upstream in regiunea Marii Negre, prin intrarea in Bulgaria

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Sud-Estul Europei, vizeaza preluarea participatiei detinute de OMV Offshore Bulgaria GmbH in perimetrul de explorare Han Asparuh din Bulgaria, prin achizitia partilor sociale de la OMV Exploration . continuă pe Wall-Street Ro

OMV Petrom isi extinde prezenta upstream in regiunea Marii Negre

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Sud-Estul Europei, vizeaza preluarea participatiei detinute de OMV Offshore Bulgaria in perimetrul de explorare Han Asparuh din Bulgaria, prin achizitia partilor sociale de la OMV Exploration and Production, potrivit News. ro.

OMV Petrom isi extinde prezenta cu patru statii de distributie carburanti in Romania, in urma unei achizitii

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care OMV Petrom Marketing preia reteaua de distributie carburanti detinuta de Art Petrol in Romania.

OMV Petrom, interesata de gazele Bulgariei din Marea Neagra: Compania a semnat un contract pentru achizitia unei participatii in licenta de explorare Han Asparuh din tara vecina

OMV Petrom vizeaza preluarea participatiei detinute de OMV Offshore Bulgaria GmbH in perimetrul de explorare Han Asparuh din Bulgaria, prin achizitia partilor sociale de la OMV Exploration Production GmbH.

OMV Petrom, interesata de gazele Bulgariei din Marea Neagra

OMV Petrom vizeaza preluarea participatiei detinute de OMV Offshore Bulgaria GmbH in perimetrul de explorare Han Asparuh din Bulgaria, prin achizitia partilor sociale de la OMV Exploration Production GmbH. Potrivit companiei, finalizarea tranzactiei este conditionata de indeplinirea anumitor conditii suspensive si se estimeaza ca aceasta va avea loc pana la mijlocul lui 2020.

OMV Petrom a preluat intreaga retea Art Petrol

OMV Petrom a anuntat, astazi, preluarea a patru benzinarii din reteaua Art Petrol, dupa ce Consiliul Concurentei si-a exprimat acordul asupra tranzactiei. in urma acestei miscari economice, OMV Petrom devine detinatorul intregii retele Art Petrol, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

Preluarea retelei Art Petrol de OMV Petrom, abrobata de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care OMV Petrom Marketing preia reteaua de distributie carburanti detinuta de Art Petrol SRL in Romania, a anuntat compania, ieri, prin intermediul unui comunicat.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )