Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul cod rutier blocheaza toata tara: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca de acum amenzi uriase!

B1 B1,
Noul cod rutier blocheaza toata tara: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca de acum amenzi uriase!

Posesorii de autovehicule care au lipte pe geamuri diverse accesorii care pot reduce vizibilitatea conducatorului auto risca amenzi de pana la 3. 000 de lei, potrivit noului Cod rutier. Legislatia rutiera in. continuă pe B1

Vreme de iarna n aproape toata tara. Coduri portocaliu si galben n mai multe judete

Aproape toata tara se afla, incepand de vineri, sub o informare meteo de ninsori, lapovita, ploi si polei, valabila pana duminica, ora 18. De asmenea, meteorologii au emis si doua coduri - unul cod galben si unul portocaliu - pentru mai multe judete din tara. Potrivit Departamentului pentru Situatii de Urgenta, vremea de iarna a creat probleme in sapte judete ale tarii. Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna pe majoritatea arterelor rutiere din judetele aflate sub atentionari meteorlogice. 22 Reprezentantii ISU Valcea anunta ca doar una dintre victimele accidentului produs sambata pe DN 67, in Bunesti, a murit, cealalta fiind preluata de un echipaj medical si dusa in coma la spital. Explicatiile au venit dupa ce, initial, informatia a fost ca doua persoane si-au pierdut viata. in zona ninge viscolit si este zapada pe carosabil.

Ce modificare BOMBA s-a facut in Codul rutier! Pericol MARE: De acum se confisca toate masinile!

Romanii din Italia sunt furiosi, dupa anuntul potrivit caruia noul Cod rutier ii lasa fara masini, si au scris sute de mesaje la postarea ambasadei Romania la Roma, in care isi exprima nemultumirea.

Prognoza meteo luni 17 decembrie: Vin doua zile de ninsori in toata tara

Meteorologii au emis, luni, o informarea meteorologica de ninsori valabila pentru toata tara pentru luni si marti. Aceasta intra in vigoare luni la ora 12:00 si expira marti la ora 12:00.

Ninsori, lapovita si polei n aproape toata tara. Mai multe judete, sub cod galben sau protocaliu

ANM a emis ieri o informare meteo de ninsori, lapovita, ploi si polei, valabila pana duminica, ora 18. Administratia Nationala de Meteorologie a emis si un cod galben si unul portocaliu pentru mai multe judete din tara. 31 ANM a emis, sambata, un cod galben de precipitatii mixte care depun polei, valabil pana la ora 13. 00 in judetele Valcea, Olt si Dolj. Tot in aceste judete este valabil si un cod galben de vant, care va avea intensificari cu viteze la rafala de 55-60 km/h. 15 Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a informat ca, sambata, din cauza ninsorilor, aeronavele pot decola cu o intarziere de aproximativ 30 de minute si chiar peste. La acest moment nu sunt curse anulate.

Ninsori, lapovita si polei n aproape toata tara, ncepnd de vineri seara. Mai multe judete, sub cod galben sau protocaliu

ANM a emis o informare meteo de ninsori, lapovita, ploi si polei valabile de vineri, ora 19. 00, si pana duminica, ora 18. Administratia Nationala de Meteorologie a emis si un cod galben si unul portocaliu, valabile in mai multe judete.

PRAPADUL ALB. ANM anunta ninsori, viscol si polei PENTRU TOATA TARA! Vezi pana cand e valabila alerta meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o informare de precipitatii valabila pentru intreaga tara panamarti la orele pranzului, mai ales sub forma de ninsori, viscol si polei,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )