Libnet.ro
UNICEF

22:17

Noul cod rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

B1 B1,
Noul cod rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Prevedere incendiara in noul cod rutier! Potrivit documentului, posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii care pot reduce vizibilitatea conducatorului auto risca amenzi de pana la 3. continuă pe B1

Schimbare SOC in noul Cod Rutier: Ce se intampla cu cauciucurile de iarna incepand din aceasta luna

Atentie, soferi, Codul Rutier interzice circulatia autovehiculelor pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, fara ca acestea sa fie dotate cu anvelope de iarna.

SOC! Bomba din Codul Rutier explodeaza din aceasta iarna: Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

Noul Cod Rutier vine cu prevederi drastice si pentru pietoni. REPEDE CLICK AICI: GATA, ADIO DANCILA! ARE LEGATURA CU UN MARE BOSS EUROPEAN! Asadar, pietonii trebuie sa stie ca sunt obligati, atunci cand.

Teodorovici vrea sa fie demarate investitii inainte de noul cadru multianual, desi Romania nu reuseste sa atraga nici actualii bani europeni

Romania a absorbit doar 27,7% din fondurile alocate pentru perioada 2014-2020, conform datelor Ministerului Fondurilor Europene, iar Eugen Teodorovici doreste ca proiectele de investitii pe noul cadru financiar 2021 2027 sa fie incepute inainte. El a facut declaratiile in cadrul unei conferinte la Palatul Parlamentului.

Ionut Simion, noul Presedinte al AmCham Romania

Ionut Simion, Country Managing Partner PwC Romania, este noul Presedinte al AmCham Romania, informeaza organizatia printr-un comunicat remis redactiei noastre.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.214 seconds )