Libnet.ro
UNICEF

09:45

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui din cauza cetii: Vizibilitatea, sub 50 de metri

B1 B1,
Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui din cauza cetii: Vizibilitatea, sub 50 de metri

Vizibilitatea pe Autostrada Soarelui este sub 50 de metri din cauza cetii abundente, un cod galben de ceata fiind in vigoare in judetul Constanta pana la ora 10. 00, potrivit Infotrafic,. continuă pe B1

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui din cauza cetii: Vizibilitatea, sub 50 de metri

Vizibilitatea pe Autostrada Soarelui este sub 50 de metri din cauza cetii abundente, un cod galben de ceata fiind in vigoare in judetul Constanta pana la ora 10. 00, potrivit Infotrafic,.

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui. Vizibilitatea este sub 50 de metri

Vizibilitatea pe A2 este foarte scazuta, sub 50 de metri, din cauza cetii abundente, transmite Centrul Infotrafic, citat de Mediafax.

Prostituata pe Autostrada Soarelui, din dragoste pentru iubit. Asta e pustoaica, e asa... are mintea slaba

Traficantii vad in tinerele femei pe care le exploateaza doar surse de venituri constante si usoare, este concluzia procurorilor DIICOT, in cazul unei retele de proxenetism care controla doua parcari pe Autostrada Soarelui. Acolo, fetele minore se prostituau din dragoste pentru proxenet. Nu au nicio consideratie cu privire la sentimentele fetelor de care ei abuzeaza, concluzioneaza anchetatorii.

Cinci raniti, intre care un copil de 5 ani, intr-un accident produs pe Autostrada Soarelui

Cinci persoane, intre care un copil de 5 ani, au fost ranite intr-un accident produs duminica pe Autostrada Soarelui, dupa ce o masina si un autocamion s-au ciocnit. relateaza News. ro. Copilul de 5 ani este grav ranit, iar traficul in zona s-a desfasurat ingreunat, timp de circa o ora, pe sensul catre Capitala.

Mai multe masini cu turisti, blocate pe Transfagarasan unde traficul este oprit din cauza copacilor cazuti

Mai multe masini pline cu turisti sunt blocate, duminica seara, pe Drumul National 7 C, Transfagarasan, in judetul Arges. Din cauza copacilor care au cazut pe carosabil, circulatia este complet.

Maramures: Traficul rutier pe DN 18 prin Pasul Gutai, suspendat din cauza copacilor cazuti pe carosabil

Traficul rutier pe un DN 18 prin Pasul Gutai a fost suspendat de autoritatile locale din cauza copacilor rasturnati de vant pe carosabil, a declarat duminica,purtatorul de cuvant al.

Criticii vor ca ministrul polonez al Apararii sa fie suspendat din cauza legaturilor sale controversate

Principalul partid de opozitie din Polonia a cerut miercuri suspendarea ministrului apararii, Antoni Macierewicz, din cauza afirmatiilor pe care acesta le-a facut in legatura cu relatiile sale secrete cu serviciile de informatii militare ruse si cu mafia, potrivit ABC News.

S-a ridicat ceata pe A2. Trafic normal, dupa ce vizibilitatea a fost sub 50 de metri

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost ingreunat duminica, la primele ore ale diminetii, din cauza cetii dense care a pus stapanire pe Baragan. Soferii au fost sfatuiti sa circule cu viteza redusa, deoarece vizibilitatea era sub 50 de metri.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Copil de 5 ani ranit grav, circulatie blocata pe sensul spre Capitala

Circulatia rutiera pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta este restrictionata duminica dupa-amiaza, pe sensul de mers catre capitala, in urma unui accident rutier care a avut loc la kilometrul 149,.

VIDEO Doi copii au murit, un altul este dat disparut, din cauza unui incendiu izbucnit intr-o tabara din Odessa

Doua fete au murit, iar o alta este data disparuta, dupa ce un incendiu care a cuprins o tabara de copii din orasul ucrainean Odessa.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )