Libnet.ro
UNICEF

12:00

4 din 10 soferi declara ca li s-a intamplat sa nu vada un pieton la timp din cauza ca nu erau atenti la trafic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
4 din 10 soferi declara ca li s-a intamplat sa nu vada un pieton la timp din cauza ca nu erau atenti la trafic

Un sondaj realizat pe 15. 000 de participanti la trafic ne arata care sunt preocuparile soferilor si ii fac neatenti la volan. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Doi protestatari, retinuti n urma violentelor din 10 august. Parchet: Au exercitat violente fizice fata de jandarmi

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au retinut, joi, doi protestatari in urma violentelor la mitingul din 10 august, ei fiind acuzati ca au exercitat violente fizice fata de jandarmi, scrie Agerpres.

Primele retineri in cazul jandarmilor batuti la mitingul din 10 august din Piata Victoriei

Doi barbati au fost retinuti, joi, fiind acuzati ca au agresat doi jandarmi la mitingul din 10 august din Piata Victoriei,au anuntat surse judiciare. Ei au fost audiati timp de cateva ore la Politia.

Alti doi protestatari de la mitingul din 10 august, RETINUTI sub acuzatia de violente asupra jandarmilor

Doi dintre protestatarii violenti de la manifestatia din 10 august au fost retinuti. Cei doi barbati sunt acuzati de ultraj si urmeaza sa fie prezentati in fata magistratilor, vineri, cu propunere de.

Miting diaspora. Perchezitii la trei dintre agresorii jandarmilor de la protestele din 10 august

Politistii si procurorii efectueaza, joi, perchezitii la trei dintre agresorii jandarmilor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei, informeaza Biroul de presa al Politiei Capitalei.

Ancheta in cazul barbatului care a furat pistolul fortelor de ordine la protestul din 10 august, la final. Concluzia specialistilor

Procurorii Parchetului Capitalei sunt aproape de final cu cercetarile in dosarul protestatarului Daniel Dumitru, barbatul care a furat pistolul jandarmeritei Stefania, in timpul protestului din 10.

Din 10 octombrie, pasapoartele moldovenesti sunt eliberate pe un termen de 10 ani

Incepand cu data de 10 octombrie, sunt eliberate pasapoarte valabile pentru zece ani, pentru titularii care au implinit varsta de 16 ani. Preturile documentelor au ramas aceleasi, transmite IPN.

Alti trei protestatari de la mitingul din 10 august au fos saltati sub acuzatia de violente asupra jandarmilor

Trei barbati au fost saltati, joi, de catre Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Primarei Capitalei! Acestia au fost condusi pentru a fi audiati de procurori sub acuzatia de violente asupra.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )