Libnet.ro
UNICEF

11:15

Imagini revoltatoare! Copil la volan pe o sosea din Romania, incurajat de parinti sa intre in depasiri periculoase (VIDEO)

B1 B1,
Imagini revoltatoare! Copil la volan pe o sosea din Romania, incurajat de parinti sa intre in depasiri periculoase (VIDEO)

Imagini socante suprinse in trafic. Un copil de circa 6-7 ani a fost lasat sa conduca masina, de catre parinti, pe un drum national. Mai mult, baietelul este incurajat frenetic de parintii. continuă pe B1

Imagini revoltatoare! Copil la volan pe o sosea din Romania, incurajat de parinti sa intre in depasiri periculoase (VIDEO)

Imagini socante suprinse in trafic. Un copil de circa 6-7 ani a fost lasat sa conduca masina, de catre parinti, pe un drum national. Mai mult, baietelul este incurajat frenetic de parintii.

Toate pensiile din Romania se vor dubla. Anuntul facut de un consilier al premierului Viorica Dancila, asteptat de milioane de romani

Toate pensiile din Romania care sunt obtinute in urma contributivitatii se vor dubla, anuntul fiind facut de un consilier al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov. Toate pensiile din Romania se vor du.

Un caine din Romania care se crede cangur a ajuns vedeta in presa straina

Un catel cu numai doua picioare adoptat din Romania de o familie din Marea Britanie a devenit celebru dupa ce un ziar britanic i-a dedicat un articol in care este comparat cu un cangur. Catelul a fost botezat.

Vedeta din Romania, la un pas sa fie agresata: Avea o fata de sobolan, nu o sa uit niciodata figura aia

Experienta de-a dreptul dramatica traita de o vedeta din Romania. Cristina Cioran a povestit ca a fost la un pas sa fie agresata in copilarie de catre un barbat necunoscut. Atunci cand eram noi mici,.

Tigari de jucarie vandute copiilor din Romania. Declaratiile SOCANTE ale unui psihiatru...

Un magazin din Romania vinde tigari din jucarie copiilor de peste 6 ani. Astfel, tigarile puteau fi cumparate de oricine de la raionul de farse din magazinele Jumbo, un distribuitor de jucarii si.

Etniile din Romania, spectacol inedit la Sibiu

Un spectacol incredibil are loc in acest weekend la Sibiu. Toate etniile din Romania si-au trimis cei mai buni artisti, cei mai buni bucatari, cei mai buni mestesugari ca sa arate ce au mai frumos: muzica,.

A MURIT! Presa din Romania e in DOLIU! I s-a facut rau pe strada, la doar 42 de ani...

Doliu in presa din Romania. Unul dintre cei mai experimentati jurnalisti bihoreni a murit sambata. Andrei Sandor avea doar 42 de ani si era redactorul-sef al publicatiei online bihorstiri. ro. Potrivit.

Ministerul Tineretului si Sportului, decizie RADICALA! Ce se va intampla cu cel mai mare turneu de tenis din Romania

Viitorul celui mai important turneu de tenis din Romania este sub semnul intrebarii. Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac, a declarat ca intr-o luna sau doua vom sti ce se va.

Opt jucatoare din Romania pe tablou la Bucharest Open. Cu cine joaca in primul tur

Record de jucatoare din Romania pe tabloul principal al turneului WTA gazduit la Bucuresti in perioarda 14-22 iunie.

Avem o tara frumoasa, cum ajungem la ea? Fara drumuri catre minunile naturii din Romania

Romania esta tara contrastelor. A peisajelor care iti taie rasuflarea si a drumurilor care iti dau dureri de cap. Un exemplu il gasim in muntii Buzaului, acolo unde avem Vulcanii noroiosii. Slalom.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )