Libnet.ro
UNICEF

08:00

Inconstienta la volan! Incredibil: Care a fost CEA MAI MARE VITEZA inregistrata de radar, in vacanta de Anul Nou. Cati soferi au fost prinsi beti

B1 B1,
Inconstienta la volan! Incredibil: Care a fost CEA MAI MARE VITEZA inregistrata de radar, in vacanta de Anul Nou. Cati soferi au fost prinsi beti

Peste 70 de soferi au dat dovada de inconsienta in perioada sarbatorilor. Unii au condus cu viteza excesiva, iar altii sub influenta bauturilor alcoolice, potrivit Politiei Romane. Mai exact, 68 de. continuă pe B1

Care a fost cea mai mare viteza nregistrata de radar pe soselele din tara, n vacanta de Anul Nou

Peste 70 de soferi care conduceau cu viteza excesiva sau sub influenta alcoolului, pe autostrazi, au fost prinsi de politisti in vacanta de sarbatori, 14 dintre ei circuland cu peste 200 de kilometri la ora. Cea mai mare viteza inregistrata de radar a fost 226 de kilometri la ora, pe Autostrada A3 Turda-Bors, soferul fiind un cetatean strain.

Utile: Fructele-minune care contin cea mai mare cantitate de antioxidanti; Esti racit? Atunci trebuie sa mannci ciocolata; Metode pentru a scapa de aspectul ochilor obositi

De ce nu este recomandat sa adaugi lapte sau zahar in cafea. Unul dintre cele mai cautate energizante din lume, cafeaua, are si efecte secundare. Cu atat mai mult cu cat in ea se adauga zahar sau lapte. Cat timp trebuie sa stea copiii pe tableta. Statul prea mult in fata dispozitivelor de orice tip le dauneaza celor mici. Cat timp trebuie sa stea copiii pe tableta.

Cristoiu: Aceasta este cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a intrat intr-o fundatura, fiind prizonierul unei minoritati electorale de pe Facebook. Cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis este ca a.

BCE a pus sub administrare speciala a zecea cea mai mare banca din Italia

Banca Centrala Europeana BCE) a pus, temporar, sub administrare speciala Banca Carige, a zecea cea mai mare banca din Italia, din cauza faptului ca nu a reusit sa-si majoreze capitalul social, transmit, miercuri, Reuters si Bloomberg.

Vitezomanii de sarbatori: care a fost cea mai mare amenda din Romania

Romanii nu au mai tinut cont de regulile de circulatie de sarbatori. Astfel, politistii au depistat 70 de soferi, care au depasit limita de viteza pe autostrada. Dintre acestia, sase se aflau chiar sub influenta alcoolului. Care a fost cea mai mare viteza inregistrata. Cel mai vitezoman sofer a circulat pe 30 decembrie, cu o [] .

Cum s-a produs a doua cea mai mare catastrofa feroviara din Romania. Explozia a pulverizat 350 de oameni

Incidentul a avut loc in anul 1944, pe fondul retragerii armatei germane. Un tren cu munitii si provizii a fost atacat si jefuit de locuitorii legendarului cartier Brailita. La un moment dat, pe fondul haosului provocat de jefuitori, o scanteie a aprins praful de pusca imprastiat peste tot si a declansat dezastrul.

Fructul-minune cu cea mai mare cantitate de oxidanti. Are beneficii uimitoare

Fructul inimii, asa cum mai este denumit, este consuderat o sursa de sanatate, fiind bogat in antioxidanti, vitamine, acizi organici si substante tanante. Consumarea lui are un efect tonic general, imbunatateste metabolismul, amelioreaza starea generata de stres si imbunatateste circulatia sangvina.

Care este cea mai aspra sanctiune pentru injurii pe Facebook. Amenda maxima mentinuta de instanta in cazul unui barbat care a injurat mai multe persoane

Un barbat din Braila, amendat cu 1. 000 de lei dupa ce a injurat pe Facebook mai multe persoane, a pierdut in instanta procesul cu Politia. Barbatul a contestat temeinicia amenzii si in plus a considerat-o mult prea mare fata de minimul prevazut de lege in astfel de cazuri 200 de lei), insa Judecatoria a decis ca amenda e proportionala cu faptele sale.

Romania intra in 2019 in an electoral. Batalia politica se va purta de doua ori. Alegerile cu cea mai mare miza

Romanii se vor prezenta de doua ori sa voteze in 2019, o data in luna mai pentru a-si trimite reprezentantii in Parlamentul European si inca o data, la final de an, pentru a alege presedintele Romaniei. Ac.

Cea mai eficienta metoda de a scapa de apneea de somn

Circa 10% din persoanele care sforaie au si apnee de somn. Aceasta este o pauza de respiratie mai mare de zece secunde consecutiv.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2878 seconds )