Libnet.ro
UNICEF

13:00

Schimbare DRASTICA in traficul din Romania: Mii de soferi sunt vizati

B1 B1,
Schimbare DRASTICA in traficul din Romania: Mii de soferi sunt vizati

De la inceputul lunii septembrie, autoturismele cu volan pe partea dreapta, nu vor mai fi omologate de Registrul Auto Roman RAR) pentru circulatia in Romania. insa, masura vizeaza masinile importante din. continuă pe B1

De unde dracu au politicienii din Romania atatia bani, tinand cont ca multi sunt bugetari????

De unde dracu au politicienii din Romania atatia bani, tinand cont ca multi sunt bugetari?, este intrebarea pe care si-o pune Alin Coiotu Dinca, intr-o postare pe Facebook. Solistul formatiei.

Care sunt cele mai puternice restaurante din Romania

Piata de restaurante din Romania este evaluata la peste 2,1 miliarde de euro anual, in contextul in care aceasta este puternic fragmentata, cu o serie de nume internationale si romanesti in varful.

UE nu doreste ursi din Romania

Ursii din tara noastra nu sunt doriti de niciun stat din Uniunea Europeana, nici macar de cele in care acest animal a disparut de peste o suta de ani, a declarat viceprim-ministrul Gratiela Leocadia Gavrilescu, ministrul mediului. Aflat la Alba Iulia, ministrul de resort a vorbit despre situatia din judetul Harghita, unde in ultima vreme au fost consemnate mai multe atacuri ale ursilor asupra oamenilor si mai multe prezente ale animalelor pe strazile localitatilor. Conform ministrului mediului, la Baile Tusnad s-a dispus deja masura relocarii a patru ursoaice cu pui. Gratiela Gavrilescu a spus: Nu avem voie, conform legii, sa le recoltam, ci sa le relocam. ) Eu, in functie de ce cereri vor mai fi sau toate cererile care ne vor fi inaintate, voi emite ordin de cota de interventie, bineinteles daca documentele sunt puse cum trebuie in ordine. ) Noi mai avem cota de interventie, deci am de unde sa mai aloc aceasta cota de interventie pentru judetul Harghita sau pentru oricine cere.

PREVIZIUNE APOCALIPTICA! Celebra prezicatoare din ROMANIA a dezvaluit cand va avea loc MARELE DEZASTRUL: Vor fi sute de MORTI

Celebra clarvazatoare din Romania Maria Ghiorghiu sustine ca a prezis in urma cu cateva zile cutremurul catastrofal de 6,9 grade care a macinat duminica Indonezia. Scriam in urma cu o saptamana un.

Agentia Europeana a Medicamentului analizeaza efectele medicamentelor din gama Valsartan care sunt retrase de pe piata

Agentia Europeana a Medicamentului AEM) analizeaza posibilele efecte asupra pacientilor care au luat medicamente din gama Valsartan care contin N-nitrosodimetilamina NDMA), o impuritate depistata in substanta activa produsa de compania farmaceutica Zhejiang Huahai, relateaza Mediafax.

Descoperire SOCANTA in curtea unei manastiri din ROMANIA! Incredibil ce a iesit din PAMANT! Oamenii si-au facut CRUCE (FOTO)

O descoperire neasteptata a avut loc in curtea Manastirii Frumoasa din Iasi! Arheologiicare lucrau la restaurarea edificiului religios au dat peste un mormant, despre care se crede ca dateaza din.

Nicio tara din UE nu vrea URSI din Romania! Ministrul Mediului: Am primit raspunsuri negative, chiar si distractive, in durerea noastra

Nimeni nu vrea sa adopte ursi din Romania. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca a trimis solicitari catre toate statele Uniunii europene UE) si nu numai, dar nu a primit niciun raspuns.

O alta boala afecteaza porcii din Romania. Primul caz a fost inregistrat in Botosani

Se fac mai multe anchete in Botosani, dupa ce intr-o gospodarie din orasul Saveni a fost inregistrat un caz de antrax la un porc. Conducea Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentului trebuie.

COSMAR pe drumurile din Romania! Doua TIR-uri s-au facut praf in urma unui accident TERIBIL! BILANTUL este halucinant

Un accident grav de circulatie s-a petrecut, luni seara, in judetul Gorj, dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit violent. Din primele informatii reiese ca soferul unui autocamion a incercat sa.

Egiptul a importat 60.000 de tone de grau din Romania

Egiptul, cel mai mare importator mondial de grau, a cumparat saptamana trecuta o cantitate de 240. 000 de tone de grau din Rusia si Romania, la o licitatie organizata de Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt, entitatea responsabila pentru achizitiile strategice de grau in numele statului egiptean, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )