Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tinerea in mana si folosirea telefonului la volan interzise. Proiectul de lege ar putea fi adoptat azi

Auto Ro Auto Ro,
Tinerea in mana si folosirea telefonului la volan interzise. Proiectul de lege ar putea fi adoptat azi

Guvernul ar putea adopta chiar azi un proiect de lege care interzice tinerea in mana si folosirea telefonului mobil de catre soferi in timpul mersului. Reglementarile ar intra in vigoare la 60 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial. continuă pe Auto Ro

Peste 4.100 de amenzi date soferilor pentru folosirea telefonului in trafic, in Capitala, in 2019

Peste 4. 100 sanctiuni au fost aplicate in primele 6 luni ale anului in Capitala pentru folosirea telefonului mobil in timpul conducerii, precizeaza Politia Capitalei, intr-un raspuns pentru Mediafax. Numarul este in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut. in primele 6 luni ale anului 2019, la nivelul Capitalei, au fost aplicate peste 4. 100 sanctiuni contraventionale pentru folosirea telefonului mobil in timpul conducerii, informeaza reprezentantii Politiei Capitalei. in aceeasi perioada a anului trecut, au fost aplicate 3. 700 de sanctiuni contraventionale pentru aceeasi abatere.

MODIFICARI CODUL RUTIER 2019. Guvernul introduce noi amenzi pentru folosirea telefonului mobil in timpul mersului

MODIFICARI CODUL RUTIER 2019 Guvernul a adoptat noi modificari ale Codului Rutier care au drept scop prevenirea accidentelor de circulatie provocate de faptul ca soferului i-a fost distrasa atentia de folosirea.

ştiri din Auto

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )