Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vehiculele cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vehiculele cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania

Ministerul Transporturilor vrea stoparea inmatricularii de vehicule cu volanul pe dreapta si supune spre aprobare modificarea si completarea Reglementarilor privind omologarea individuala, eliberarea cartii de identitate si certificarea autenticitatii. continuă pe Wall-Street Ro

Masinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania

In curand,masinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate,oficialii guvernamentali pregatesc un proiect de ordin al ministrului Transporturilor pentru modificarea si completarea.

E OFICIAL: Adio masini cu volan pe dreapta! S-a dat lege

Masinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate, oficialii guvernamentali pregatesc un proiect de ordin al ministrului Transporturilor pentru modificarea si completarea reglementarilor privind.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia a fost luata de Comisia Europeana! Ce se intampla cu autoturismele inmatriculate in Romania

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, este de parere ca, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe strazi, cateva mari orase europene anuntand deja.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )