Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cehia, prima tara din Europa in care Volkswagen va plati despagubiri pentru Dieselgate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cehia, prima tara din Europa in care Volkswagen va plati despagubiri pentru Dieselgate

Un tribunal din Praga a decis ca peste 2. 000 de proprietari de autoturisme Skoda si Volkswagen din Cehia sa primeasca compensatii in valoare de 23 milioane de dolari in urma Dieselgate, scandalul emisiilor, scrie Reuters . continuă pe Wall-Street Ro

Dezastrul rosu din 1988 care l-a demascat pe Ceausescu. Filmul realizat pe ascuns pentru Occident

Dezastrul rosu este filmul care care l-a demascat pe Nicolae Ceausescu in Occident. Realizat de regizorul belgian Josy Dubie si filmat in mare parte cu o camera ascunsa, documentarul a scos la lumina fata nevazuta a comunismului in Romania. Dupa aceasta productie, regizorul avea sa devina sef de programe audio-video al ONU. Dezastrul rosu, documentarul .

Un barbat din Cluj care se dadea drept jandarm si cerea bani pe strada a fost prins de un jandarm adevarat: ce a urmat dupa

Un barbat din Cluj a gasit o metoda inedita pentru a face bani. Si-a improvizat o uniforma care sa semene cu cea de jandarm, se dadea drept angajat al institutiei si apoi incerca sa stoarca bani de la trecatori, dupa ce-i legitima. Planul i-a functionat pana in momentul in care a dat nas in nas .

Plaje atractive din Europa, dar mai putin aglomerate

Vacanta de vara vine la pachet cu aglomeratia, de cele mai multe ori, mai ales pentru ca turistii care isi doresc sa fuga din calea caldurii din orase si sa se refugieze in locuri mai racoroase, montane sau in briza marii. Doar ca bateriile nu se incarca la fel de eficient daca aglomeratia urbana doar se relocheaza intr-un alt peisaj.

Alerta in tara din cauza fenomenelor meteo. Un barbat a fost lovit de trasnet

Un barbat de 63 ani a fost lovit de trasnet in localitatea Tomesti din judetul Iasi, insa un echipaj medical al Serviciului de Ambulanta a reusit resuscitarea, stabilizarea si transportarea victimei la.

Singurul program educational din Romania care schimba vietile copiilor si prejudecatile oamenilor mari

Iarina Taban s-a pregatit pentru o cariera in marketing, insa dupa un scurt internship si-a dat seama ca misiunea ei este alta. Din momentul in care i-a fost clar ce vrea sa se faca atunci cand o sa ajunga mare, a inceput sa dezvolte un program.

Profesorul de religie din Alba care ar fi lasat insarcinata o eleva si-a recunoscut copilul

Profesorul de religie care a lasat gravida o eleva minora dintr-o casa de tip familial, a recunoscut copilul si va fi trecut, oficial, in certificatul de nastere, a informat seful Directiei Generale de.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )