Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cele mai cautate marci auto pe Google: Volkswagen este lider in Romania, Toyota castiga in cele mai multe tari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai cautate marci auto pe Google: Volkswagen este lider in Romania, Toyota castiga in cele mai multe tari

Volkswagen este marca auto pe care romanii o cauta cel mai des pe Google, in timp ce Toyota ocupa prima pozitie in top in 57 dintre cele 171 de tari incluse in statistica. continuă pe Wall-Street Ro

HOROSCOP. Cele mai puternice femei din zodiac

Dintre cele 12 zodii, sunt unele doamne si domnisoare ce sunt declarate a fi cele mai puternice. Afla din topul de mai jos daca te numeri printre ele. Taur Femeia Taur este cea mai puternica.

TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019 evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Vezi in continuare care sunt cele mai bune zece universitati din Romania.

Cele mai bune bancuri cu vanatori si pescari. Un politist, catre singurul peste pe care l-a prins: Spune unde sunt ceilalti!

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele care au ca personaje principale vanatorii si pescarii. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune asemenea bancuri.

Citate despre iubire. Cele mai frumoase 60 de citate despre dragoste

Cele mai frumoase lucruri despre dragoste si iubire se exprima greu in cuvinte. Si, ca sa-ti fie mai usor, am alcatuit o lista cu cele mai frumoase 60 citate despre iubire. Citate despre iubire. Nu e viata fara.

Cele mai bizare muzee din lume: de la mumii si capete sfartecate, la mancaruri dezgustatoare

Cele mai mari frici ale oamenilor sunt exploatate in unele din cele mai bizare muzee din lume: ventriloci, clovni, mancaruri dezgustatoare, paraziti, creiere umane pe care vizitatorii pe pot atinge, colectii de cranii, corpuri mumificate, aparate de.

Isarescu: Inflatia va continua tendinta descendenta catre 3,5%. Acum sunt scaderile cele mai pronuntate

Inflatia isi va continua scaderea, in urmatoarele luni, catre nivelul de 3,5%, in aceasta perioada avand loc cele mai pronuntate scaderi, a declarat marti guvernatorul BNR Mugur Isarescu, precizand ca tendinta va continua si anul viitor.

SU coplesesc Iranul - cele mai dure sanctiuni din istorie

SU au impus Iranului astazi cele mai dure sanctiuni din istorie, dupa un val de proteste in Iran, scrie BBC.

SUA coplesesc Iranul - cele mai dure sanctiuni din istorie

SUA au impus Iranului astazi cele mai dure sanctiuni din istorie, dupa un val de proteste in Iran, scrie BBC.

VIDEO Imaginile dezastrului ecologic de pe Cerna. Digul imens din deseuri sufoca unul dintre cele mai frumoase rauri

Movile imense de peturi si gunoaie s-au format intr-unul dintre cele mai frumoase rauri care strabat Hunedoara. Localnicii si turistii nu au putut fi convinsi sa renunte la a-si lasa deseurile in Cerna sau pe malurile lui.

Uciderea jurnalistului Khashoggi, ordonata la cele mai inalte niveluri

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat, ieri, ca uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi a fost ordonata la cele mai inalte niveluri ale guvernului saudit, insa el l-a exonerat pe regele Salman de orice responsabilitate, potrivit unui articol publicat in Washington Post.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )