Libnet.ro
UNICEF

21:17

Industria auto din Europa revine la viata. Cea mai mare fabrica de pe continent a reluat productia, luni, dar cererea globala e afectata puternic de pandemia de coronavirus

B1 B1,
Industria auto din Europa revine la viata. Cea mai mare fabrica de pe continent a reluat productia, luni, dar cererea globala e afectata puternic de pandemia de coronavirus

Producatorul german de masini Volkswagen a reluat productia in cea mai mare fabrica a sa, luni, in ceea ce pare a fi un semn ca industria auto este gata sa reporneasca motoarele, desi cererea a fost lovita. continuă pe B1

Coronavirus: Celule din nas, cea mai probabila cale initiala de infectie (studiu)

Doua tipuri de celule din cavitatea nazala au fost identificate drept cele mai probabile puncte de intrare a coronavirusului in corpul uman, a concluzionat o echipa internationala de cercetatori, citata joi de Press Association.

Volkswagen reporneste si cea mai mare uzina europeana, dar productia va creste lent

Volkswagen a reluat saptamana trecuta productia in Slovacia si la cateva uzine germane de componente, insa luni porneste si cea mai mare uzina a sa, Wolfsburg. Productia va fi la inceput la o zecime din normal. S-a pornit cu masuri severe de distantare sociala, iar angajatii trebuie sa aiba timp sa se obisnuiasca cu ele. Volkswagen a redeschis si 70% dintre dealerii sai din Germania.

Aprilie, cea mai secetoasa luna din ultimii 60 de ani

Luna aprilie a acestui an este cea mai secetoasa luna aprilie din ultimii 60 de ani, potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie. Petre Daea, fost ministru al Agriculturii, a vorbit la Antena 3 despre criza cu care se confrunta agricultura in aceasta perioada si ce solutii ar trebui adoptate.

Florin Citu, despre beneficiile pandemiei: E cea mai buna reforma a statului. Vom avea case de marcat legate de ANAF si facturi electronice

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat, duminica, la Digi 24, ca pandemia de coronavirus a fortat cea mai importanta reforma a statului: informatizarea sistemului public. in doua saptamani, Romania va bifa primul lot de case de marcat legate de ANAF, a anuntat Citu. De asemenea, site-ul dedicat IMM-urilor va deveni functional in doua-trei zile. Ministrul de Finante a vorbit si despre majorarea pensiilor.

Galerie FOTO: Cum se transforma cea mai mare Sala Polivalenta din tara intr-un centru de suport pentru bolnavii de COVID-19

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, cea mai mare arena sportiva din tara cu pana la 10. 000 de locuri), va deveni in urmatoarea perioada un centru de spitalizare cu 350 de paturi pentru pacientii infectati cu Covid-19 ce prezinta forme usoare si medii. Spatiul va fi transformat temporar intr-un centru de primire, triere, cazare si tratare a bolnavilor infectati cu coronavirus, cazurile mai grave urmand a fi transferate catre alte unitati spitalicesti.

Bilantul deceselor de COVID-19 in Romania a crescut la 575. Cea mai tanara victima are 21 de ani

Numarul deceselor cauzate de coronavirus in Romania a crescut, sambata dimineata, la 575. Cea mai tanara victima, dintre cele 8 anuntate de autoritati, este o tanara de 21 de ani, din Focsani, care avea si alte comorbiditati.

Bode, ironic catre CNAIR: Cea mai buna monitorizare se face in teren, nu de la etajul opt, din fata calculatorului

Ministrul Transporturilor, Lucin Bode, a declarat vineri facand aluzie la CNAIR ca cea mai buna monitorizare a starii drumurilor se face in teren, nu de la etajul opt.

ETC: Sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa

Directorul Comisiei Europene pentru Turism ETC), Eduardo Santander, sustine ca sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa de pe urma crizei generate de pandemia de coronavirus COVID-19) si a-si relua operatiunile.

Noul coronavirus - adus in statul New York din Europa

Cercetari arata ca noul coronavirus a ajuns in statul New York din Europa si nu din China, potrivit guvernatorul statului, Andrew Cuomo, care il acuza pe Donald Trump ca a impus prea tarziu interdictii de calatorie pentru a impidica raspandirea virusului, relateaza Reuters.

Finantari de cate 500.000-1,5 milioane Euro in startup-uri din Europa Centrala si de Est

Startup-urile de tehnologie din Europa Centrala si de Est vor putea obtine finantari de 500. 000-1,5 milioane de euro de la un nou fond de investitii, cu implicarea Fondului European de Investitii FEI).

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )